Άμεσα διαθέσιμα Opel με κέρδος πολλών χιλιάδων ευρώ

Η Opel δίνει την δυνατότητα αγοράς νέων και ετοιμοπαράδοτων Corsa, Crossland, Mokka και Grandland με όφελος έως 3.500 ευρώ, μέσω του πρωτοποριακού προγράμματος «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel». Όλοι όσοι έχουν στην κατοχή τους ένα παλιό αυτοκίνητο (ανεξαρτήτως μάρκας) το οποίο δεν έχει καμία αξία, μπορούν να ζητήσουν προσφορά (δείτε εδώ) για να το αποσύρουν ή να το ανταλλάξουν και να κάνουν δικό τους ένα ολοκαίνουργιο Opel.

Για ακόμα μεγαλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η Opel αναλαμβάνει εξ’ ολοκλήρου τη διαχείριση της διαδικασίας. Έτσι ο ενδιαφερόμενος γλιτώνει από τα γραφειοκρατικά και μέσα σε λίγες μέρες θα ευχαριστιέται να οδηγεί το νέο Opel που θα επιλέξει. Παράλληλα απολαμβάνει την ασφάλεια και τις ανέσεις που προσφέρει ένα καινούργιο αυτοκίνητο της γερμανικής μάρκας, μαζί με την πρόσθετη αξιοπιστία που εξασφαλίζει η πενταετής εργοστασιακή εγγύηση. Συν του ότι γλιτώνει τα όποια έξοδα που θα πλήρωνε από το παλιό του αυτοκίνητο από τυχόν βλάβες ή από φυσιολογικές φθορές. Οπότε σε κάθε περίπτωση βγαίνει κερδισμένος και αν μη τι άλλο νιώθει περισσότερη σιγουριά, χωρίς να έχει το φόβο του παλιού αυτοκινήτου που μπορεί να μείνει ανά πάσα ώρα και στιγμή και να εμφανίζει ζημιά μεγάλου κόστους.

Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλέξουν το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel», πέρα ότι θα βγουν κερδισμένοι από πολλές πλευρές, έχουν στη διάθεσή τους να επιλέξουν πολλά μοντέλα μέσα από μια ευρεία γκάμα ετοιμοπαράδοτων αυτοκινήτων. Οπότε θα γλιτώσουν την αναμονή και μέσα σε λίγες μέρες από την παραγγελία θα βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του νέου τους Opel. Το κοινό που θέλει ένα ευέλικτο αυτοκίνητο πόλης αλλά με χαρακτηριστικά ανώτερης κατηγορίας, τότε θα προσανατολιστεί στο best seller για το 2023 στην Ελλάδα, το Opel Corsa. Στην ιδιαίτερα δημοφιλή κατηγορία των SUV, η Opel προσφέρει τρία μοντέλα που είναι σε θέση να εξυπηρετήσουν κάθε απαίτηση και ανάγκη.

Στη βάση των SUV της Opel τοποθετείται το Crossland, το οποίο εστιάζει στην πρακτικότητα που απαιτείται στις καθημερινές μετακινήσεις. Παράλληλα τα συρόμενα πίσω καθίσματα ενισχύουν την ευελιξία του εσωτερικού και στα ταξίδια, όπου οι μεταφορικές ανάγκες είναι περισσότερες. Το Mokka κάνει αμέσως το «κλικ» με την πιο τολμηρή και μοντέρνα του εμφάνιση, τόσο εξωτερικά όσο και στο ψηφιοποιημένο εσωτερικό. Όσο για το κοινό που αναζητά μεγαλύτερους χώρους, ανέσεις και πολυτέλεια, τότε το Grandland αποτελεί την ιδανική λύση.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα «Απόσυρση & Ανταλλαγή Opel» μπορούν να μάθουν οι ενδιαφερόμενοι μέσω του Επίσημου Δικτύου Διανομέων Opel.

Get it on Google Play Download on the App Store