Ακαταμάχητο Kia Ceed με έκπτωση και δώρα

Η Kia συνεχίζει τις ειδικές προσφορές σε ετοιμοπαράδοτα μοντέλα της, τα οποία αφορούν εκδόσεις με πλούσιο στάνταρ εξοπλισμό, συνοδευόμενα με έκπτωση και πρόσθετες δωρεάν παροχές. Μεταξύ αυτών, πολύ συμφέρουσα πρόταση αποτελεί το Ceed 1.0 T-GDi 120 PS GT-Line.

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Kia XCeed 1.4 T-GDi 140 hp (+video)

Συγκεκριμένα πωλείται στην προνομιακή τιμή των 19.550 ευρώ (με την έκπτωση των 1.000 ευρώ) και συνδυάζεται με δωρεάν service για 5 χρόνια, μαζί με την εργοστασιακή εγγύηση των 7 ετών. Τα διαθέσιμα χρώματα είναι τα Dark Penta Metal, Black Pearl και Deluxe White

Στον πλουσιότατο εξοπλισμό του ανήκουν όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφαλείας όπως είναι 6 αερόσακοι, αυτόνομο φρενάρισμα, ενεργό σύστημα διατήρησης λωρίδας, προειδοποίηση μετωπικής σύγκρουσης, αυτοματισμός μεγάλης σκάλας προβολέων και αυτόματη ενεργοποίηση φώτων. Επίσης, διαθέτει διζωνικό κλιματισμό, όλες τις ηλεκτρικές ευκολίες, δερμάτινη επένδυση τιμονιού και επιλογέα ταχυτήτων, ζάντες αλουμινίου, προβολείς ομίχλης εμπρός, οθόνη αφής 7 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, σπορ επενδύσεις κ.λπ.

Δείτε ακόμα: Kia Ceed 1.0 T-GDi VS Toyota Corolla 1.2T

Ο 3κύλινδρος 1.000άρης turbo κινητήρας αποδίδει 120 ίππους στις 6.000 σ.α.λ. και 172 Νm ροπής στις 1.500-4.000 σ.α.λ. Συνδυάζεται με μηχανικό κιβώτιο 6 ταχυτήτων και διακρίνεται για την ιδιαίτερα πολιτισμένη του λειτουργία, δίχως κραδασμούς και ενοχλητικούς θορύβους. Από πλευράς επιδόσεων, το 0-100 χλμ./ώρα ολοκληρώνεται σε 11,9 δλ., η μέγιστη ταχύτητα φτάνει τα 190 χλμ./ώρα, η μεικτή κατανάλωση είναι 5,3 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 122 γρ./χλμ.

Στα θετικά στοιχεία του Kia Ceed ανήκουν ακόμα ο δυναμικός σχεδιασμός που τονίζεται από τις σπορ προσθήκες στο αμάξωμα και στο εσωτερικό, της έκδοσης GT-Line. Επίσης, η καμπίνα είναι προσεγμένη σε ποιότητα και προσφέρει αρκετούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (395 λτ.). Πολύ καλά στοιχεία παρουσιάζει και σε επίπεδο οδικής συμπεριφοράς, χάρη στην πλήρως ανεξάρτητη ανάρτηση με τη σφιχτή ρύθμιση.

Δείτε ακόμα: Πίσω από το Kia XCeed η Supra στον τάρανδο! (+video)

Get it on Google Play Download on the App Store