Προσφορές service Suzuki για μοντέλα 5+ ετών

Το αυτοκίνητο χρειάζεται την κατάλληλη φροντίδα και το φθινόπωρο, το οποίο η SUZUKI υποδέχεται επεκτείνοντας τα προνομιακά πακέτα προσφορών service αυτοκινήτου Drive ‘n Smile 5+ για οχήματα άνω των 5 ετών. Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές και τα χιλιόμετρα που έγιναν σε πολύωρα μακρινά ταξίδια αλλά και σε διαδρομές εκτός ασφάλτου με τα SUV της Suzuki, ενδέχεται να χρειάζεται έλεγχος συντήρησης. Έτσι η SUZUKI προσφέρει ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για τη διατήρηση και την προστασία των οχημάτων των πελατών της με ειδικές τιμές στο service αυτοκινήτου.

Προνομιακές τιμές από 30 ευρώ

Με τα προνομιακά πακέτα προσφορών Service αυτοκινήτου Drive ‘n Smile 5+, οι ιδιοκτήτες των μοντέλων SUZUKI, είναι σε θέση να εξασφαλίσουν την ομαλή λειτουργία του αυτοκινήτου τους και να κάνουν ξέγνοιαστα και ασφαλή χιλιόμετρα. Άλλωστε, ο έλεγχος και η συντήρηση αυτοκινήτου είναι μείζονος σημασίας, πόσο δε μάλλον για τα οχήματα που έχουν περάσει τα 5 έτη. Έτσι η SUZUKI επιβραβεύει τους κατόχους που έχουν εμπιστευτεί την αξιόπιστη ιαπωνική μάρκα και τους βοηθά να κρατήσουν το SUZUKI τους στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και πάντα 100% SUZUKI με όλα τα γνήσια ανταλλακτικά. Γεγονός που συμβάλλει με την σειρά του είναι το υψηλό επίπεδο υπηρεσιών Suzuki service από το καταρτισμένο και έμπειρο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών SUZUKI.

Τα προνομιακά πακέτα προσφορών service αυτοκινήτου Drive ‘n Smile 5+ περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες συντήρησης. Από το προγραμματισμένο service, έως και αντικατάσταση αναλώσιμων μερών και ανταλλακτικών. Οι ανταγωνιστικές τιμές ξεκινούν από 30 ευρώ (συμπεριλαμβανομένης της εργασίας, των γνήσιων ανταλλακτικών SUZUKI και του ΦΠΑ), ενώ επιπλέον παρέχονται δύο χρόνια εγγύησης σε εργασία και ανταλλακτικά. Μαζί και με τη δωρεάν οδική βοήθεια για 1 χρόνο σε κάθε ετήσιο Service στα εξουσιοδοτημένα συνεργεία SUZUKI, τα προνομιακά πακέτα Drive ‘n Smile 5+ είναι άκρως ελκυστικά και ανταγωνιστικά! Οι τιμές είναι προνομιακές και διαφανείς σε όλο το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών SUZUKI που συμμετέχουν και ο πελάτης έχει συνολικό όφελος έως 30%.

Πιο αναλυτικά, τα πακέτα περιλαμβάνουν:
  • Λιπαντικό Service
  • Service ετήσιο μικρό
  • Service ετήσιο μεγάλο
  • Αλλαγή τακάκια εμπρός
  • Αλλαγή σετ συμπλέκτη
  • Αλλαγή Μπαταρίας
  • Αλλαγή υγρών φρένων
  • Απολύμανση & έλεγχος κλιματιστικού
  • Αλλαγή Ιμάντα εκκεντροφόρων
  • Αλλαγή Ιμάντα εκκεντροφόρων, αντλίας νερού & αντιψυκτικά

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προνόμια, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος για τις προσφορές σε service αυτοκινήτου, μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο Suzuki.gr ή το mySuzuki, και να ενημερωθείτε για το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Suzuki που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Get it on Google Play Download on the App Store