Με αυτά τα αυτοκίνητα δεν πληρώνεις service

Κάθε αυτοκίνητο για να λειτουργεί σωστά και να μην αρχίζουν να κάνουν την εμφάνισή τους δυσλειτουργίες και βλάβες λόγω «αμέλειας» του οδηγού, θα πρέπει να γίνονται τα προγραμματισμένα service. Η τήρησή τους ακολουθείται με θρησκευτική ευλάβεια και σύμφωνα με όλα όσα ορίζει ο κατασκευαστής, με βάση τα διανυθέντα χιλιόμετρα και τη χρονική περίοδο. Συνήθως τα service γίνονται κάθε 15.000/20.000 χλμ. ή κάθε 1 χρόνο, ανάλογα με το τι θα προηγηθεί.

Όλα τα Kia με δώρο 5 χρόνια service

Η σημαντική αυτή παροχή που δίνει η Kia με την αγορά κάθε μοντέλου της (εξαιρούνται μόνο τα αμιγώς ηλεκτρικά), αποτελεί ένα σημαντικό έξτρα όφελος για τον πελάτη. Για 5 ολόκληρα χρόνια απαλλάσσεται από το έξοδο του service, το οποίο αν μη τι άλλο είναι σημαντικό συνολικά. Το δωρεάν service για 5 χρόνια ή 75.000 χλμ. (όποιο έρθει πρώτο) ισχύει εφόσον η προγραμματισμένη συντήρηση γίνεται αποκλειστικά στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Kia.

Αυτή η δωρεάν παροχή καλύπτει ελέγχους και αντικαταστάσεις των αναλώσιμων που αφορούν στο πρόγραμμα περιοδικής συντήρησης των πρώτων 60 μηνών (75.000 χιλιομέτρων), όπως αναγράφεται στο εγχειρίδιο του αυτοκινήτου. Ο κάτοχός του επιβαρύνεται μόνο στην περίπτωση που προκύψει ανάγκη για κάποια επιπλέον εργασία, και εφόσον αυτή δεν καλύπτεται από τους όρους της 7ετούς εγγύησης. Πολύ σημαντικό, είναι επίσης ότι το πρόγραμμα 5ετούς δωρεάν service είναι μεταβιβάσιμο.

5 χρόνια service + 7ετή εγγύηση

Τα αυτοκίνητα της Kia είναι γνωστά και για την αξιοπιστία τους, γεγονός που επιβεβαιώνεται και από τα 7 χρόνια εργοστασιακής εγγύησης. Κάτι που αποδεικνύει πόσο σίγουρος είναι ο κατασκευαστής για τα προϊόντα του. Όπως ισχύει με το δωρεάν service, έτσι και η εγγύηση είναι μεταβιβάσιμη. Αφορά όλα τα Kia ανεξαρτήτως έκδοσης και κινητήρα, όπως είναι τα Picanto, Stonic, XCeed, Niro, Sportage και EV6.

Get it on Google Play Download on the App Store