H VW διπλασιάζει τα χρόνια της εγγύησης

Η Kosmocar-Volkswagen, όντας απόλυτα πεπεισμένη για την αξιοπιστία των προϊόντων της και στοχεύοντας στη μέγιστη ικανοποίηση των πελατών της, τόσο σε επίπεδο πωλήσεων, όσο και υπηρεσιών μετά την πώληση, ενισχύει τη σχέση της μαζί τους προσφέροντας σε όλα τα επιβατικά αυτοκίνητα Volkswagen, 4 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση ή έως τα 80.000 χλμ. (όποιο συμβεί νωρίτερα). Έτσι, με την έλευση του 2024, παρέχει την πλήρη γκάμα των μοντέλων της με εργοστασιακή εγγύηση 4 ετών σε όλους τους πελάτες της.

Επιπλέον, η Kosmocar-Volkswagen παρέχει πολλές ακόμα after sales παροχές, μεταξύ των οποίων είναι και τα πακέτα πακέτα συντήρησης «Economy» και «Economy Plus» για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων άνω των 5 ετών και 10 ετών αντίστοιχα. Έτσι, οι πελάτες Volkswagen μπορούν να απολαμβάνουν πάντα την υψηλή τεχνογνωσία και την πολυετή εμπειρία των Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Volkswagen, την αξιοπιστία των γνησίων ανταλλακτικών Volkswagen και παράλληλα να κερδίζουν μέγιστο όφελος έως 30% στο κόστος ανταλλακτικών και εργασίας.

Η Volkswagen είναι δίπλα στους πελάτες της, ό,τι και να τους συμβεί με την Οδική βοήθεια της Volkswagen Total Care & ID. Total Care. Υπάρχει συνεχής υποστήριξη 365 μέρες το χρόνο, όλο το 24ωρο, γρήγορη βοήθεια, όπου και να βρίσκεται ο οδηγός και δωρεάν υποστήριξη για για ηλεκτρικά αυτοκίνητα έως 3 ετών ή για συμβατικά αυτοκίνητα έως 2 ετών. Οι υπηρεσίες After Sales είναι πολλές ακόμα και σε επίπεδο ανταλλακτικών, αξεσουάρ και διαφόρων υπηρεσιών, που εξυπηρετούν πολύ όλους τους κατόχους των αυτοκινήτων της Volkswagen.

Get it on Google Play Download on the App Store