Απίστευτη εγγύηση για τα νέα Subaru στην Ελλάδα

Η Subaru έχει ξεχωρίσει στην παγκόσμια αγορά αυτοκινήτου όχι μόνο για την εξαιρετική της τεχνολογία αλλά και για το συνδυασμό της οδηγικής απόλαυσης και της ασφάλειας με την αξιοπιστία και την ανθεκτικότητα. Με αυτές τις αξίες έχει χτίσει αφενός μια σταθερή φήμη και αφετέρου μια μοναδική, μακρόχρονη σχέση με τους πελάτες της.

Τώρα έρχεται να επισφραγίσει τη σχέση αυτή με τη μεγαλύτερη εγγύηση που έχει δοθεί, τη Subaru Safe 8. Μέσω αυτής της εγγύησης η Subaru δείχνει την εμπιστοσύνη που έχει ως προς την αξιοπιστία και ασφάλεια των αυτοκινήτων της, καλύπτοντας με 8 χρόνια εγγύηση και απεριόριστα χιλιόμετρα σε όλη τη γκάμα της (24ΜΥ).

Έτσι, η εργοστασιακή εγγύηση των 3 ετών ή 100.000 χλμ. επεκτείνεται για άλλα 5 χρόνια χωρίς πια τον περιορισμό των χιλιομέτρων για τα επιπλέον χρόνια. Δίχως κόστος, ο νέος ιδιοκτήτης Subaru νιώθει περισσότερο καλυμμένος, αφού κάνοντας πάντα την προβλεπόμενη προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματος του για 8 χρόνια, απολαμβάνει πραγματική ξεγνοιασιά για άπειρα χιλιόμετρα με τη Subaru και το πρόγραμμα Subaru Safe 8 στο πλευρό του.

Να σημειωθεί ότι υπάρχουν και κάποιες εξαιρέσεις σε αναλώσιμα και αξεσουάρ. Για παράδειγμα η μπαταρία καλύπτεται από την εργοστασιακή εγγύηση για δύο χρόνια από την ημερομηνία της πρώτης άδειας κυκλοφορίας του αυτοκινήτου. τα ελαστικά καλύπτονται από τις συνθήκες εγγύησης του κατασκευαστή τους, όπως ισχύει αντίστοιχα και για το ηχητικό Σύστημα/Ραδιόφωνο.​

Get it on Google Play Download on the App Store