7 χρόνια service για τα ηλεκτρικά Audi

Η Audi παραδοσιακά είναι συνώνυμη με τις καινοτομίες, την υψηλή τεχνολογία και ποιότητα, καθώς και με το δυναμισμό των μοντέλων της. Τώρα, στη νέα εποχή της ηλεκτροκίνησης φέρvει τον κόσμο ένα βήμα πιο μπροστά με τις ιδέες της, το πάθος της και το όραμά της για το μέλλον.

Είναι πλέον γνωστό, ότι η ηλεκτροκίνηση είναι το κλειδί για μια πιο βιώσιμη κινητικότητα παγκοσμίως. Για το λόγο αυτό η Audi έχει θέσει στόχο, η γκάμα της να αποτελείται από 30 ηλεκτροκίνητα μοντέλα έως το 2025, εκ των οποίων 20 αμιγώς ηλεκτρικά με μηδενικές εκπομπές ρύπων στην ηλεκτρική λειτουργία.

Τώρα, η Audi δίνει έναν ακόμη λόγο για να έρθετε πιο κοντά στην απόκτηση ενός ηλεκτρικού της μοντέλου, παρέχοντας 7 χρόνια service με κάθε νέα παραγγελία. Οι ιδιοκτήτες των αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων Audi μπορούν να πραγματοποιούν τις εργασίες συντήρησης σε οποιοδήποτε μέλος του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Συνεργατών Service Audi της Kosmocar. Τόσο οι εργασίες όσο και τα γνήσια ανταλλακτικά Audi που αφορούν στα προγραμματισμένα service του αυτοκινήτου, θα πραγματοποιούνται χωρίς κανένα κόστος για τον κάτοχο, σύμφωνα πάντα με τις αυστηρές οδηγίες του κατασκευαστή.

Πρόσθετα, η παροχή της 7ετούς προγραμματισμένης συντήρησης δεν έχει κανένα χιλιομετρικό περιορισμό. Αφορά στο αυτοκίνητο επομένως σε περίπτωση μεταπώλησης μεταβιβάζεται αυτόματα στον επόμενο κάτοχο, αυξάνοντας την εμπορική του αξία.

Τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα που συνθέτουν την γκάμα της Audi και επωφελούνται από τα 7 χρόνια δωρεάν service είναι τα SUV Q4 e-tron και Q4 e-tron Sportback, καθώς και τα σπορ τετράθυρα κουπέ e-tron GT quattro και RS e-tron GT.

Get it on Google Play Download on the App Store