Νέα υπηρεσία ενημέρωσης service μέσω video!

Η τεχνολογία μας βοηθάει σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, όπως για παράδειγμα στη συντήρηση του αυτοκινήτου μας.

Η Peugeot εφαρμόζει προηγμένη τεχνολογία για την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, παρέχοντας ένα πρωτοποριακό πακέτο αναβαθμισμένων υπηρεσιών After Sales για την σωστή συντήρηση του αυτοκινήτου τους. Η νέα υπηρεσία ονομάζεται Video Check, μέσω της οποίας οι πελάτες της γαλλικής εταιρείας ενημερώνονται με πλήρη διαφάνεια για την συντήρηση και την επισκευή του αυτοκινήτου τους. Αν κατά τη διάρκεια του service οι τεχνικοί διαπιστώσουν ότι επιβάλλεται να πραγματοποιηθεί επισκευή ή αντικατάσταση κάποιου εξαρτήματος, ο πελάτης λαμβάνει το ανάλογο video με συγκεκριμένες λήψεις που υποδεικνύουν τις εργασίες που πρέπει να γίνουν αλλά και τα ανταλλακτικά που ενδεχομένως χρειάζεται να αντικατασταθούν.

Πέρα όμως από το video, αποστέλλεται κι η οικονομική προσφορά προς τελική έγκριση από τον πελάτη. Όλα αυτά επιτελούνται χωρίς να πρέπει να υπάρχει ειδική εφαρμογή στο κινητό του τηλέφωνο του ιδιοκτήτη. Εκείνος απλά λαμβάνει ένα SMS στο οποίο περιέχεται το video που απεικονίζει την επιπλέον εργασία που οι τεχνικοί του συνεργείου συστήνουν να πραγματοποιηθεί. Όλες οι εργασίες πραγματοποιούνται από το άρτια καταρτισμένο προσωπικό του δικτύου των εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της Peugeot.

Πέρα όμως από την πρωτοποριακή υπηρεσία video check, στη διεύθυνση peugeot.gr οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να γνωρίσουν πλήθος άλλων υπηρεσιών After sales. Όπως οnline ραντεβού για σέρβις, παραλαβήπαράδοση οχήματος στον χώρο του πελάτη, αυτοκίνητο αντικατάστασης, καθώς και πλήθος προγραμμάτων για αυτοκίνητα μεγαλύτερης ηλικίας, πακέτα συντήρησης σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, νέα προγράμματα φανοποιείας, ανταλλακτικά ανακατασκευής καθώς και διάφορες διαδικτυακές υπηρεσίες μεταξύ των οποίων και η εφαρμογή «ΜyPeugeot».

Get it on Google Play Download on the App Store