Προσφορά για ευθυγράμμιση τροχών αυτοκινήτου

Κάθε αυτοκίνητο ταλαιπωρείται συνεχώς από τους δρόμους αλλά και από τους… άτσαλους οδηγούς, με αποτέλεσμα αργά ή γρήγορα να κάνουν την εμφάνισή τους μικρά ή πιο μεγάλα προβλήματα. Μια συνήθης βλάβη που παρουσιάζεται, είναι οι τροχοί να χάσουν την ευθυγράμμισή τους.

Πως το αντιλαμβάνεται ο οδηγός; Πολύ απλά, όταν το τιμόνι βρίσκεται στην ευθεία αλλά το αυτοκίνητο δεν πάει ίσια και στρίβει ελαφρώς προς κάποια κατεύθυνση. Παράλληλα, σε αυτή την περίπτωση τα ελαστικά φθείρονται ανομοιόμορφα και κυρίως ως προς τα εξωτερικά τους τοιχώματα. Η ευθυγράμμιση αποτελεί την ρύθμιση των γωνιών των τροχών, με σκοπό αυτοί να κινούνται βάσει της γεωμετρικής κεντρικής γραμμής του οχήματος.

Η διαδικασία διόρθωσης του προβλήματος, είναι απλή, αρκεί να υπάρχουν τα κατάλληλα μηχανήματα και τεχνικοί. Ευθυγράμμιση απαιτείται και όταν γίνεται αλλαγή στα αμορτισέρ, όπως επίσης και μετά από επισκευές και εργασίες στο σύστημα διεύθυνσης του αυτοκινήτου.

Το Service Mr. France προσφέρει τώρα την ευθυγράμμιση τροχών αυτοκινήτου στην τελική τιμή των 30 ευρώ. Κλείστε το ραντεβού σας και επωφεληθείτε από την online προσφορά της εταιρείας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Get it on Google Play Download on the App Store