Προσφορά για τοπική βαφή αυτοκινήτου

Κάθε αυτοκίνητο που κυκλοφορεί καθημερινά στους δρόμους είναι σχεδόν αδύνατο να μη γρατσουνιστεί ή δεχτεί μικροχτυπήματα. Αυτά εμφανίζονται ως δια… μαγείας ακόμα και όταν είναι παρκαρισμένο, αφού οι ατζαμήδες οδηγοί είναι ουκ ολίγοι.

Τη λύση και για αυτές τις περιπτώσεις δίνει το «Service Mr. France», το οποίο αποτελεί μονόδρομο και στη φανοποιεία αυτοκινήτων. Για την επισκευή μικρών βαθουλωμάτων χρησιμοποιείται η επαναστατική μέθοδος Paintless Dent Repair που δεν απαιτεί βαφή και είναι παγκοσμίως γνωστή ως PDR System. Η τοπική βαφή αυτοκινήτου μικροxτυπημάτων ή εκδορών έχει άριστα αποτελέσματα, ενώ η βαφή εφαρμόζεται τοπικά και μόνο στο σημείο ζημίας – επισκευής. Έτσι χαμηλώνεται το κόστος από την τιμή της αποκατάστασης της ζημιάς, χωρίς να μειώνεται η ποιότητα της επισκευής. Η τιμή προσφοράς ξεκινά από τα 60 ευρώ.

Επιπλέον το «Service Mr. France» διαθέτει νέα υπερσύγχρονη μονάδα επισκευής και επαναβαφής αυτοκινήτων στο Βοτανικό (δείτε εδώ), με καινούργια μηχανήματα και υψηλή τεχνογνωσία. Χρησιμοποιώντας αυστηρά φιλικές προς το περιβάλλον αντιρρυπαντικές μονάδες βαφής και εργοστασιακές προδιαγραφές, η εταιρεία εγγυάται την αποκατάσταση των ζημιών και την επαναφορά του οχήματός σας στην πρότερη κατάστασή του. Να σημειωθεί ακόμα ότι προσφέρεται εγγύηση 12 μηνών, τόσο για τα ανταλλακτικά, όσο και για την εργασία.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Get it on Google Play Download on the App Store