Ταξιδεύεις στην Κρήτη; Monza Rent a Car & ξέγνοιασες!

Είναι γεγονός πως για να πάει κανείς σε νησί και ειδικά σε πιο μακρινό μαζί με το αυτοκίνητό του, κοστίζει πολλά χρήματα. Κόστος που για πολλούς είναι απαγορευτικό, λειτουργώντας αποτρεπτικά ακόμα και να ταξιδέψουν στον αγαπημένο τους προορισμό. Τη λύση δίνει η εταιρεία ενοικίασης αυτοκινήτων Monza Rent a Car, προσφέροντας κορυφαίο στόλο σε ασυναγώνιστες τιμές.

H εταιρεία δραστηριοποιείται πολλά χρόνια στον κλάδο ενοικιάσεων αυτοκινήτων, καλύπτοντας όλη την Κρήτη αλλά και τη Ρόδο. Σε ετήσια βάση η Monza Rent a Car εξυπηρετεί 30.000 πελάτες, προσφέροντάς τους τελευταίας τεχνολογίας αυτοκίνητα σε πολύ οικονομικές τιμές. Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης των πελατών, η Monza Rent a Car δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες της να αποφύγουν τις μεγάλες ουρές και τους χρόνους αναμονής, με μια απλή επιβεβαίωση της κράτησης εκ των προτέρων. Ακόμα όμως κι αν φτάσετε στο αεροδρόμιο του Ηρακλείου ή των Χανίων, η ενοικίαση του αυτοκινήτου μπορεί να γίνει άμεσα σε ένα από τους σταθμούς ενοικίασης που διαθέτει η Monza Rent a Car.

Ο ιδιόκτητος στόλος ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της Monza Rent a Car είναι πλήρης, διαθέτοντας μοντέλα όλων των κατηγοριών, καλύπτοντας κάθε θέλω του πελάτη που επιθυμεί να ενοικιάσει ένα αυτοκίνητο σε όλη την επικράτεια της Κρήτης. Ο στόλος της Monza Rent a Car συντηρείται όπως ορίζουν οι κατασκευαστές των οχημάτων, εξασφαλίζοντάς σας ασφαλείς μετακινήσεις σε όλο το νησί της Κρήτης. Το υψηλό value for money που προσφέρει η Monza Rent a Car, αλλά κι οι ξεκάθαροι όροι ενοικίασης, είναι μερικοί από τους λόγους που όσοι θέλουν να ενοικιάσουν αυτοκίνητο στα Χανιά, στο Ηράκλειο, στο Ρέθυμνο ή στον Άγιο Νικόλαο θα επιλέξουν τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Μερικοί ακόμα λόγοι για να επιλέξετε την Monza Rent a Car

  • 40 σημεία παραλαβής – επιστροφής αυτοκινήτων σε όλη την Κρήτη
  • Δεν απαιτείται προκαταβολή
  • Χαμηλές τιμές ενοικιάσεων
  • 24ωρη εξυπηρέτηση, όλες τις μέρες της εβδομάδας

Monza Rent a Car Στοιχεία επικοινωνίας

Get it on Google Play Download on the App Store