Toyota Hybrid με LPG ίσον 5 ευρώ ανά 100 χλμ.

Τα Toyota με υβριδική τεχνολογία είναι δημοφιλή εδώ και αρκετά χρόνια, ειδικά στα πιο εμπορικά μοντέλα όπως τα Corolla, Yaris και Auris. Βασικό προσόν της full hybrid τεχνολογίας είναι η σημαντική οικονομία στη βενζίνη κυρίως κατά την οδήγηση στην πόλη, όπου ο ηλεκτροκινητήρας αναλαμβάνει την κίνηση στις πιο χαμηλές ταχύτητες.

Πώς όμως θα μπορούσε ένα υβριδικό Toyota να προσφέρει ακόμα μεγαλύτερο κέρδος στον οδηγό του σε κόστος καυσίμου; Η απάντηση είναι με την τοποθέτηση κιτ υγραερίου. Αν για παράδειγμα ένα Yaris Hybrid καίει στην πόλη ή σε μεικτές συνθήκες γύρω στα 4-5 λτ./100 χλμ. βενζίνη, τότε με υγραέριο το κόστος κυμαίνεται γύρω στα 5 ευρώ για κάθε 100 χιλιόμετρα. Στο ποσό αυτό έχει συνυπολογιστεί η αύξηση κατανάλωσης με το LPG και η τιμή των περίπου 0,8€/λτ. που πωλείται στα πρατήρια υγρών καυσίμων.

Η εγκατάσταση κιτ υγραερίου σε υβριδικό αυτοκίνητο δεν μπορεί να γίνει από οποιοδήποτε, γιατί θα πρέπει να υπάρχει η ανάλογη τεχνογνωσία και εγγυήσεις. Η EuropeGAS με την εμπειρία πολλών ετών και την υψηλή τεχνογνωσία στην υγραεριοκίνηση με εκατοντάδες τοποθετήσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης σε πολλά μοντέλα, δίνει όλα τα εχέγγυα, όχι μόνο για μοντέλα της Toyota, αλλά και τα πιο μεγάλα υβριδικά SUV της Lexus.

Η EuropeGAS αποτελεί μια αξιόπιστη, όχι μόνο ως προς τις τοποθετήσεις συστημάτων υγραεριοκίνησης, αλλά και σε επίπεδο ολοκληρωμένων after sales υπηρεσιών που παρέχει, όπως είναι τεχνική υποστήριξη του οχήματος και δυνατότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης. Επίσης, για κάθε νέα εγκατάσταση κιτ LPG, η EuropeGAS καλύπτει με 5ετή εγγύηση το σύστημα,, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, δίνει δώρο το κάλυμμα της ρεζέρβας, κάνει αλλαγή άδειας του οχήματος και προσφέρει άτοκες δόσεις για να διευκολύνει τους πελάτες. Όσοι λοιπόν έχετε στην κατοχή σας ένα υβριδικό Toyota η Lexus και θέλετε να ρωτήσετε περισσότερες πληροφορίες, δεν έχετε παρά να καλέσετε τα παρακάτω τηλέφωνα.

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

Get it on Google Play Download on the App Store