Toyota Hybrid με LPG για μέγιστη οικονομία

Η Toyota είναι συνώνυμη της υβριδικής τεχνολογίας, αφού αυτή την έκανε γνωστή στο ευρύ αγοραστικό κοινό με το πρώτο Prius που παρουσιάστηκε το 1997. Έκτοτε έχουν πωληθεί παγκοσμίως εκατομμύρια Toyota Hybrid, μεταξύ των οποίων στην πρώτη γραμμή των πωλήσεων βρίσκονται τα Yaris, Yaris Cross, Corolla και C-HR.

Βασικό πλεονέκτημα των υβριδικών Toyota είναι η πολύ χαμηλή κατανάλωση βενζίνης, λόγω της ηλεκτρικής υποβοήθησης από το συνδυασμό του ηλεκτροκινητήρα και της αυτοφορτιζόμενης μπαταρίας. Πώς όμως μπορεί να επιτευχθεί ακόμα χαμηλότερο κόστος σε καύσιμο; Η EuropeGAS με τη μακρόχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία στην υγραεριοκίνηση δίνει τη λύση με την προσθήκη κιτ LPG σε διάφορα μοντέλα Toyota Hybrid. Με την τιμή του LPG στα 0,8 ευρώ το λίτρο, το όφελος για τον οδηγό είναι άμεσο από τον πρώτο ανεφοδιασμό, συν του ότι αυξάνεται σημαντικά η συνολική αυτονομία. Έτσι κινείται με ρεύμα στις πολύ χαμηλές ταχύτητες και με το πολύ οικονομικό υγραέριο όταν απαιτηθούν πιο γρήγοροι ρυθμοί.

Πολύ σημαντικό είναι ακόμα το γεγονός ότι η EuropeGAS παρέχει πλήρεις after sales service υπηρεσίες, όπως τεχνική υποστήριξη του οχήματος και δυνατότητα αυτοκινήτου εξυπηρέτησης. Κάθε νέα εγκατάσταση κιτ LPG καλύπτεται με 5ετή εγγύηση του συστήματος, δίνεται δωρεάν το κάλυμμα της ρεζέρβας, πραγματοποιείται διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, αλλαγή άδειας του οχήματος και προσφέρονται άτοκες δόσεις.

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

 Χάρτης:

Get it on Google Play Download on the App Store