Θαύμα οικονομίας: Υβριδικό αυτοκίνητο με LPG

Το βασικότερο μέλημα των περισσότερων οδηγών είναι η μέγιστη οικονομία σε καύσιμο, ειδικά όταν διανύονται πολλά χιλιόμετρα καθημερινά. Πόσο δε μάλλον όταν ένα αυτοκίνητο καίει βενζίνη, η μέση τιμή της οποίας βρίσκεται πανελλαδικά λίγο πιο κάτω από τα 1,9 ευρώ το λίτρο. Οι εταιρείες από την πλευρά τους κάνουν τα πάντα για να μειώνουν κατανάλωση και ρύπους και το έχουν πετύχει μέσω της υβριδικής τεχνολογίας. Από τα πιο απλά mild hybrid, τα πιο σύνθετα full hybrid και τα πιο αποδοτικά plug-in hybrid.

Πώς όμως ένα υβριδικό αυτοκίνητο μπορεί να πετύχει ακόμα μεγαλύτερη οικονομία σε καύσιμο; Η απάντηση είναι με την προσθήκη κιτ LPG. Εργοστασιακά υβριδικά αυτοκίνητα με LPG δεν υπάρχουν (καινούργια και παλαιότερα) και σίγουρα θα ήταν ένας άριστος συνδυασμός για να επιτευχθεί μέγιστη οικονομία. Ωστόσο, μια αξιόπιστη εταιρεία που δίνει λύση στους κατόχους υβριδικών αυτοκινήτων που θέλουν κιτ υγραερίου, είναι η EuropeGAS.

Εκτός από τις εγκαταστάσεις συστημάτων LPG, η EuropeGAS προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες after sales service, καλύπτοντας τον πελάτη από όλες τις πλευρές. Επίσης, κάθε νέα εγκατάσταση LPG από την EuropeGAS συνοδεύεται με 5 χρόνια εγγύηση το σύστημα, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί τη διεκπεραίωση ΚΤΕΟ, δίνει δώρο το κάλυμμα της ρεζέρβας, κάνει αλλαγή άδειας του οχήματος και προσφέρει άτοκες δόσεις προς διευκόλυνση των πελατών.

Το όφελος για τον κάτοχο ενός υβριδικού αυτοκινήτου με προσθήκη κιτ LPG είναι άμεσο, ενώ το κόστος της εγκατάστασης αποσβένεται γρήγορα, ακόμα και με τα «τυπικά» ετήσια χιλιόμετρα των 12.000-15.000. Όταν για παράδειγμα ένα υβριδικό αυτοκίνητο καίει σε μεικτή χρήση 6 λτ./100 χλμ. βενζίνη, το κόστος είναι σχεδόν 11,5 ευρώ. Με το υγραέριο η κατανάλωση αυξάνεται κατά περίπου 25% (π.χ. 7,5 λτ./100 χλμ.), όμως με μέση πανελλαδική τιμή LPG στα 0,8 ευρώ/λτ. το κόστος πέφτει στα μόλις 6 ευρώ, δηλαδή 5,5 ευρώ χαμηλότερα για κάθε 100 χιλιόμετρα.

  • Διεύθυνση: Λεωφόρος Βουλιαγμένης 58Β
  • Περιοχή: Ελληνικό Τ.Κ. 16777 (Σταθμός Μετρό Ελληνικού)
  • Τηλέφωνα: 2109644456, 2109935444, 6970 034333
  • email 1: info@europegas.gr
  • email 2: europegas@hotmail.gr
  • Site: europegas.com.gr

Get it on Google Play Download on the App Store