Ποδηλάτης γλιτώνει από τον θάνατο για χιλιοστά (+video)

Η φράση «είδε τον Χάρο με τα μάτια του» είναι γνωστή και χιλιοειπωμένη. Χρησιμοποιείται σε καταστάσεις όπου κάποιος γλιτώνει μια δυσάρεστη -και δυνητικά θανατηφόρα- κατάσταση την τελευταία στιγμή. Ωστόσο το «είδε» προϋποθέτει αυτό ακριβώς: πως το παρολίγον θύμα είχε στο οπτικό του πεδίο το επικείμενο κακό.

Δείτε ακόμα: Συγκλονιστικό video: Οδηγός ξεφεύγει από την κόλαση

Καμία σχέση με τον απίστευτα τυχερό ποδηλάτη του ακόλουθου video, ο οποίος αποφάσισε να περάσει σιδηροδρομική διάβαση χωρίς να κοιτάξει. Αν και ενδέχεται το τρένο στις ράγες δεξιά να εμπόδιζε την ορατότητα, δεν σημαίνει πως ο εν λόγω άνθρωπος δεν διέπραξε έγκλημα κατά του εαυτού του όταν δεν σταμάτησε να ελέγξει. Κυριολεκτικά δεν είδε το τρένο να έρχεται και ο μόνος λόγος που οι εικόνες δεν θυμίζουν ταινία splatter είναι η βούληση της θεάς Τύχης, η οποία έδωσε άλλη μια ευκαιρία στην ζωή του απρόσεκτου αναβάτη.

Διαβάστε επίσης: Χήνες βγάζουν νοκ άουτ μοτοσικλέτες σε πίστα (+video)

Είναι πέρα για πέρα εντυπωσιακό – και τρομακτικό- το πόσο κοντά περνάει η αμαξοστοιχία από την πίσω ροδα του ποδηλάτου, αποδεικνύοντας πως τα πάντα στην ζωή είναι θέμα συγχρονισμού.

Get it on Google Play Download on the App Store