Παραλίγο «μπαμ» Toyota Camry με Tesla (+video)

Υπάρχουν πολλοί οδηγοί εκεί έξω που νομίζουν ότι έχουν τα «χέρια» του Lewis Hamilton ή του Sebastien Ogier και με το αυτοκίνητό τους πηγαίνουν «τάπα» παντού και πάντα.

Όμως οι δρόμοι δεν είναι πίστες και σίγουρα τα αυτοκίνητα μας δεν είναι στημένα και με τον πλέον σπορ τρόπο. Πόσο δε μάλλον όταν μιλάμε για ένα οικογενειακό Toyota Camry, που έχει κατασκευαστεί για να προσφέρει άνετες κι ασφαλείς διαδρομές. Κι όχι να κυνηγάει χρόνους σε μια επαρχιακή διαδρομή! Αυτό φαίνεται πως δεν το είχε κατά νου ο οδηγός του Camry του video που θα δείτε παρακάτω. Το περιστατικό συνέβη σε κάποιον επαρχιακό δρόμο της Αυστραλίας, με την ξέφρενη πορεία του Camry να καταγράφει μια κάμερα στο παρμπρίζ ενός Subaru Impreza WRX STI. Ο οδηγός του πιέζει κι εκείνος το Impreza του, αλλά σίγουρα εντός των ορίων του, κάτι που δεν έκανε ο χειριστής του Toyota. Σε μια αριστερή στροφή που προφανώς έχει μπει με «πολλά», από το αντίθετο ρεύμα ερχόταν ένα λευκό Tesla Model S.

Φαίνεται πως η υποστροφή τρόμαξε τον οδηγό του ιαπωνικού sedan και σε μια απέλπιδα προσπάθεια να μην χτυπήσει το πολυτελές ηλεκτρικό αυτοκίνητο, τσαρούχωσε τα φρένα με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ένας από τους πίσω τροχούς. Εν συνεχεία η απότομη μεταφορά βάρους είχε ως αποτέλεσμα να χαθεί εντελώς ο έλεγχος και το Camry να καταλήγει στο… χαντάκι! Αφού πρώτα ξήλωσε δυο ξύλινους πασσάλους. Εικάζουμε πως πέρα από μικρή φαναρτζοδουλειά, το Camry δεν έπαθε σοβαρή ζημιά. Σίγουρα απίστευτα τυχερός ο οδηγός του, αλλά και αυτός του Tesla, μιας και αν είχε τρακάρει μετωπικά με το Model S οι υλικές ζημιές θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερες και πιθανότατα να μιλούσαμε για τραυματισμούς!

Get it on Google Play Download on the App Store