Youtuber παραλαμβάνει τη νέα BMW Μ5 (+video)

Η νέα BMW M5 (F90) είναι ένα από τα εντυπωσιακότερα και πιο γρήγορα sedan που κυκλοφορούν σήμερα. Ο γνωστός Βρετανός Youtuber… Shmee δεν θα μπορούσε να μην συγκινηθεί από το βαυαρικό υπέρ sedan και για αυτό τον λόγο πήγε μέχρι την Γερμανία και συγκεκριμένα στο BMW Welt αφού προηγουμένως είχε προσκληθεί από την εταιρεία.

Διαβάστε επίσης: Ξέρεις να διαβάζεις τη διαγράμμιση των δρόμων; (+video)

Εκεί ο Shmee παρέλαβε την νέα BMW M5 για να την δοκιμάσει τους επόμενους μήνες και να μας μεταφέρει τις εντυπώσεις  του. Το βίντεο μας δείχνει τον γνωστό Βρετανό Youtuber  να κάνει μια βόλτα αρχικά στο εντυπωσιακό κτήριο θαυμάζοντας όλα τα τρέχοντα και μελλοντικά μοντέλα BMW στο ίδιο μέρος, παίρνοντας στα χέρια του τη M5 όπως κάθε πελάτης της υπηρεσίας European Delivery customer experience.

Το βίντεο μας δίνει μια πραγματική παρουσίαση του πώς λειτουργεί η συγκεκριμένη υπηρεσία, προσφέροντας μια εμπειρία που είναι τόσο αξέχαστη. Από τότε που η BMW ξεκίνησε να προσφέρει την άριστη εμπειρία χρήσης και να προσφέρει στους πελάτες της μια επιλογή εξατομικευμένης των μοντέλων της το συγκεκριμένο κέντρο έγινε ο πόλος έλξης των απαντοχών φίλων της βαυαρικής φίρμας.

Δείτε ακόμα: Ο Πούτιν σε νέες περιπέτειες με φορτηγό (+video)

Η BMW F90 M5 που παίρνει ο Shmee έρχεται σε ένα εντυπωσιακό εξωτερικό χρώμα Donnington Grey, γεμάτο σχεδόν με κάθε στοιχείο προαιρετικού εξοπλισμού από τη λίστα της BMW. Να θυμίσουμε ότι η M5 διαθέτει ένα V8 4.4. λτ. τεχνολογίας M TwinPower Turbo κινητήρας, με M TwinScroll TwinTurbo, απόδοσης 600 ίππων μεταξύ 5.600 – 6.700 σ.α.λ. και με ροπή 750 Nm μεταξύ 1.800 – 5.600 σ.α.λ. Το μήκους 4.965 χλστ. και βάρους 1.855 κιλών αμάξωμα επιταχύνει από τα 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,4 δλ., από 0-200 χλμ./ώρα σε 11,1 δλ. και η τελική του ταχύτητα φτάνει τα 305 χλμ./ώρα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store