Ο Άι Βασίλης μοιράζει με το πλάι και M3 400HP (+video)

Βρισκόμαστε προ των Χριστουγεννιάτικων πυλών και όλοι περιμένουμε τον αγαπημένο Άγιο, να αφήσει ένα δωράκι κάτω από το δέντρο. Ειδικά αν είναι να έρθει με μια υστερική BMW M3 E36 400 ίππων και με το πλάι!

Δείτε ακόμα: Ηδονικές επιταχύνσεις με BMW M3 E36 (+video)

Το αυτοκίνητο που βλέπουμε να αντικαθιστά το έλκηθρο, τον Ρούντολφ και την παρέα του, συμμετέχει στο φινλανδικό πρωτάθλημα ράλλυ. Αποτελεί την αγαπημένη παρουσία του κοινού, χάρις στις εντυπωσιακές πόζες που παίρνει και τον κολασμένο ήχο του κινητήρα. Ο S50 εξακύλινδρος εν σειρά ατμοσφαιρικός των 3.2 λίτρων διαθέτει νέα κεφαλή, αγριότερους εκκεντροφόρους, υψηλότερη συμπίεση, μεγαλύτερες πεταλούδες και μπεκ, αλλά και αναβαθμισμένη εξάτμιση και πολλαπλή εισαγωγής. Εννοείται ότι ο εγκέφαλος που φροντίζει για την διαχείρισή τους είναι επίσης νέος, έχοντας στη δούλεψή του 400 ίππους και πάνω από 360 Nm.

Διαβάστε επίσης: Το Ράλλυ Ακρόπολις επιστρέφει στο WRC!

Ένα 6άρι σειριακό κιβώτιο φροντίζει να στείλει την ισχύ στους πίσω τροχούς, ενώ το ξεγυμνωμένο εσωτερικό και το roll cage είναι υπεύθυνα για μείωση βάρους και αύξηση της ακαμψίας αντίστοιχα. Το βαυαρικό μοτέρ στροφάρει μέχρι τις 9.000 σ.α.λ., γεμίζοντας την ατμόσφαιρα με υψίσυχνες και πωρωτικές μελωδίες. Πολύ καλύτερα από τους χαρωπούς ήχους των κουδουνιών από τους ταράνδους, δεν βρίσκετε;

Get it on Google Play Download on the App Store