Huracan 1.250ΗP είναι η ταχύτερη ρυμούλκα (+video)

Έχουμε δει διάφορα οχήματα να ρυμουλκούν, καθώς αυτή είναι η δουλειά τους. Αλλά μια Lamborghini Huracan, ποτέ. Η φαντασία ορισμένων οργιάζει και όταν αυτή τη φαντασία τους την κάνουν πραγματικότητα, τότε το αποτέλεσμα είναι μοναδικό. Όπως, άλλωστε, θα παρατηρήσετε στο παρακάτω video, όπου η Lambo ρυμουλκεί δυο αυτοκίνητα οχήματα.

Η συγκεκριμένη, βέβαια, απέχει πολύ από το να χαρακτηριστεί εργοστασιακή, καθώς είναι γεμάτη με εξαρτήματα από την αγωνιστική Huracan GT3, και πλέον φιλοξενεί δυο τουρμπίνες στο μηχανοστάσιο. Το αποτέλεσμα είναι 1.250 ίπποι από τον 5.2 V10 και ο ταχύτερος «γερανός» στον κόσμο!

Ο ιδιοκτήτης της εν λόγω Huracan προσέθεσε κοτσαδόρο και έδεσε εκεί τρέιλερ, σε μια διαδικασία που τον ταλαιπώρησε αρκετά. Τελικά τα κατάφερε και προσπάθησε να φορτώσει μια Urus. Αυτή, όμως, ήταν πολύ φαρδιά και ως εκ τούτου, στη θέση της έβαλε ένα Audi RS6, καταφέρνοντας να φτάσει τα 104 χλμ./ώρα δίχως να δυσκολευτεί ιδιαίτερα. Το υπόλοιπο video δείχνει τη Lamborghini να κάνει διάφορα burn-out, να… φτύνει φωτιές, ενώ στο τέλος, φορτώνεται και μια Urus, σε άλλο τρέιλερ, φαρδύτερο, για να αποτελέσει το κερασάκι στην τούρτα.

Get it on Google Play Download on the App Store