«Χουλιγκάνος» πετάει κέρματα σε Tesla! (+video)

Τα Tesla φαίνεται ότι δεν τυγχάνουν και της πλέον «αγαπησιάρικης» συμπεριφοράς από τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου, τουλάχιστον στις H.Π.Α.

Δείτε ακόμα: Νεκροφόρα Tesla σε τιμή που και νεκρούς ανασταίνει!

Μετά το ντίζελ Ram που ντουμάνιασε ένα δύσμοιρο Model 3 για να δείξει ποιος κάνει κουμάντο στο οδόστρωμα, ήρθε άλλο ένα περιστατικό «ευγενούς» οδηγού. Η dashcam ενός Model S αυτή τη φορά, απαθανάτισε ένα Ford Escape να πλησιάζει από δεξιά. Τίποτα περίεργο μέχρι στιγμής. Ξάφνου, από το παράθυρο του αμερικανικού SUV ξεπρόβαλε ένα χέρι. Το οποίο είχε κέρματα στην χούφτα, που άρχισαν να εκσφενδονίζονται προς το ηλεκτρικό αυτοκίνητο!

Διαβάστε επίσης: Οι Κινέζοι αποφεύγουν να παρκάρουν δίπλα σε Tesla!

Ο οδηγός του Escape είτε νόμισε ότι το Model S είναι κινητό πηγάδι ευχών, είτε ότι παρακολουθούσε αγώνα ποδοσφαίρου της Β’ Εθνικής. Οπότε η ρίψη κερμάτων δεν θα μπορούσε να μην συνοδευτεί από τα ανάλογα «ευχολόγια». Σύμφωνα με την οδηγό του Tesla, Darcy Kline, η επίθεση που δέχτηκε δεν προήλθε από κάποιο οδηγικό σφάλμα ή σχετική παρεξήγηση. Απλά, κατά δήλωση της ίδιας και πολλών οδηγών ηλεκτρικών μοντέλων, πολλοί ιδιοκτήτες παραδοσιακών αυτοκινήτων (SUV και pick up κυρίως) σιχαίνονται την νέα τάξη πραγμάτων στους δρόμους και τους επιτίθενται! Η εχθρικότητα αυτή συνήθως εκδηλώνεται με φραστικό τρόπο, όμως δεν λείπουν οι επικίνδυνες μανούβρες (σφήνες, εσκεμμένα φρεναρίσματα κλπ) και, πλέον, οι ρίψεις κερμάτων!

Get it on Google Play Download on the App Store