Γλίτωσε από τούμπα και παραλίγο να τον πατήσουν (+video)

Όπως είναι γνωστό το Nürburgring είναι μία εξαιρετικά απαιτητική πίστα, η οποία δεν συγχωρεί και αυτό το έχουν γνωρίσει πολλοί και κάποιοι εξ αυτών με σκληρό τρόπο. Παρόλα αυτά, τα περισσότερα ατυχήματα τα βλέπουμε από έξω. Από κάμερες που είναι τοποθετημένες στην πίστα για αυτό ακριβώς το λόγο. Να πιάσουν ατυχήματα…

Δείτε ακόμη: Κι όμως… ξεκόλλησε από εκεί η Mercedes (+video)

Αυτή τη φορά όμως θα αλλάξουμε θέση και θα δούμε το τουμπάρισμα μίας BMW 328i (E36) από κάμερα μέσα στην καμπίνα του αυτοκινήτου. Όπως φαίνεται και στο video πιο κάτω, ο οδηγός της BMW μάλλον το παράκανε σε δεξιά στροφή και η υπερστροφή οδήγησε σε ένα μεγαλοπρεπές χαστούκι, το οποίο τον έφερε αντιμέτωπο με τις μπαριέρες και τελικά τούμπαρε.

Όπως λέει και ο ίδιος «έκανα λάθος. Πανικοβλήθηκα στην προσπάθειά μου να μην πέσω στις δεξιές μπαριέρες και περίμενα πως θα έχω τον χρόνο να αντιδράσω. Τελικά το αυτοκίνητο αντέδρασε έτσι που δεν μου έδωσε το χρόνο και το χώρο για να κάνω κάτι». Μάλιστα συνεχίζει λέγοντας «ο Θεός να έχει καλά τον οδηγό της BMW E46 που αντί να πέσει πάνω μου και ίσως να με σκοτώσει, προτίμησε να τρακάρει το αυτοκίνητό του».

Διαβάστε επίσης: Η τρομακτική διαφορά που κάνει η έλλειψη ESP (+video)

Αν δεν θέλετε να δείτε όλο το video, το επίμαχο σημείο είναι στο 4ο λεπτό, στο οποίο θα δείτε και τον οδηγό της τρακαρισμένης BMW να γλιτώνει παρά τρίχα… από το διερχόμενο αυτοκίνητο.

Get it on Google Play Download on the App Store