Νέο ευρύχωρο αυτοκίνητο με τιμή μίνι!

Υπάρχουν ορισμένα μοντέλα τα οποία προσφέρονται σε τιμές που δεν το πιστεύει κανείς. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το Lada Largus που διατίθεται στην ρωσική αγορά.

Ουσιαστικά το Largus είναι ένα Dacia Logan πρώτης γενιάς, αλλά με λογότυπο Lada, προσφέροντας την ευρυχωρία για την οποία αγαπήθηκε και το μοντέλο της Dacia. To Largus διακρίνεται για το μεγάλο μήκος του μεταξονίου, που αγγίζει τα 2.905 χλστ. νούμερο που του επιτρέπει να προσφέρει υπερ-άνετους χώρους επιβατών, με δυνατότητα μεταφοράς έως και 7 ατόμων. Εμφανισιακά το Largus διαθέτει νέα μάσκα και νέα φωτιστικά σώματα, με το σχεδιαστικό μοτίβο «Χ», που είχαμε συναντήσει στα Vesta, X-Ray και Granta.

Αρκετή δουλειά έχει γίνει και στο εσωτερικό, όπου υπάρχει νέο ταμπλό και νέος πίνακας οργάνων, ενώ στην κορυφαία έκδοση του, συναντάμε και σύστημα infotainment. Οι πιο παρατηρητικοί θα δείτε πως αρκετά μέρη που απαρτίζουν την καμπίνα προέρχονται από το Dacia Duster. Μια προσπάθεια των Ρώσων ώστε να προσφέρουν στο αγοραστικό τους κοινό κάτι πιο μοντέρνο, στην ομολογουμένως γερασμένη πλατφόρμα Β0, που κινείται από τον ατμοσφαιρικό 1.6 λίτρων κινητήρα, με διττή απόδοση 87 και 106 ίππων. Περισσότερα στοιχεία ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες η πολυτελής και 7θέσια έκδοση αναμένεται να στοιχίζει 917.900 ρούβλια, ή 10.125 ευρώ. Ένα αυτοκίνητο σε τιμή μίνι, με maxi δυνατότητες!

Αν τώρα σας πείσαμε για την αγορά του, δυστυχώς επίσημες πηγές αναφέρουν πως δεν θα το δούμε στην ευρωπαϊκή αγορά.

 

 

Get it on Google Play Download on the App Store