Μεγάλη συνεργασία Honda & Google!

Η Honda ανακοίνωσε τη συνεργασία της με την Google, καθώς και την κατασκευή ενός νέου αυτοκινήτου στο οποίο θα ενσωματώνονται όλες οι τεχνολογίες του κολοσσού του διαδικτύου.

Το αυτοκίνητο αυτό αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του 2022, τονίζοντας κατά πολύ την εμπειρία του χρήστη, αφού θα ενσωματώνει το φωνητικό βοηθό, την πλοήγηση, αλλά και τις λοιπές εφαρμογές της Google στο σύστημα ψυχαγωγίας. Αυτό σημαίνει ότι όλα τα παραπάνω θα είναι τοποθετημένα από το εργοστάσιο, επιτρέποντας στους επιβάτες να επικοινωνούν με το infotainment μέσω φωνητικών εντολών. Έτσι οι οδηγοί μπορούν να εκτελέσουν μια σειρά διεργασιών χωρίς να αποσπάσουν την προσοχή τους από το δρόμο. Επιπλέον οι χάρτες της Google θα είναι κι αυτοί ενσωματωμένοι στο σύστημα ψυχαγωγίας του αυτοκινήτου και θα λειτουργεί αρμονικά με το φωνητικό βοηθό της Google. Διαθέσιμο θα είναι και το Google Play, που θα επιτρέπει στους κατόχους πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογών που θα τους επιτρέπουν να ακούνε μουσική, να αναπαράγουν podcast και πολλά άλλα χωρίς να χρειάζεται να κάνουν χρήση του smartphone τους στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με ότι ανακοίνωσε η Honda, όλα τα παραπάνω θα τα δούμε στο ολοκαίνουργιο μοντέλο που θα κυκλοφορήσει στην αγορά της Βόρειας Αμερικής το δεύτερο εξάμηνο του 2022, με τις υπηρεσίες αυτές να επεκτείνονται σε παγκόσμια κλίμακα. Όπως δήλωσε κι ο Satoshi Takami επικεφαλής των Υπηρεσιών Κινητικότητας της μάρκας, «Η Honda θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις προκλήσεις για τη δημιουργία υπηρεσιών στους πελάτες μας, σε μια προσπάθεια να αντιμετωπίσουμε γρήγορα τον μετασχηματισμό της υπάρχουσας κινητικότητας»!

Get it on Google Play Download on the App Store