Εντυπωσιακές οι περιορισμένης παραγωγής BMW X5, X6 & X7

Η BMW μας παρουσίασε τις νέες εκδόσεις περιορισμένης παραγωγής των SUV της, Χ5, Χ6 & Χ7, που διαθέτουν αρκετές αναβαθμίσεις τόσο στην εξωτερική τους σχεδίαση, όσο και στο εσωτερικό τους.

Οι BMW X5 και X6 θα είναι διαθέσιμες στην έκδοση Black Vermillion, ενώ η πληθωρική X7 θα προσφέρεται στην έκδοση Frozen Black Edition. Οι εκδόσεις αυτές αποτελούν ουσιαστικά «σχεδιαστικές ασκήσεις» για τους designers της μάρκας, μιας και καμία δεν φέρει μηχανικές βελτιώσεις. Στην περίπτωση των X5 και X6 Black Vermilion Edition θα κατασκευαστούν μόλις 50 κομμάτια, ενώ η παραγωγή της X7 Frozen Black Edition θα περιοριστεί σε μόλις πέντε αυτοκίνητα. Ξεκινώντας την περιγραφή της Black Vermilion Edition, αυτή ξεχωρίζει με τις κόκκινες λεπτομέρειες και ειδικά στην εμπρόσθια μάσκα, που κάνουν τρομερή αντίθεση με το Frozen Black μεταλλικό χρώμα. Στην ίδια απόχρωση είναι βαμμένες κι οι δαγκάνες του συστήματος πέδησης, που διακρίνονται πίσω από τις ματ ζάντες Orbit Grey των 22 ιντσών, οι οποίες έχουν κατασκευαστεί αποκλειστικά για αυτή την ειδική έκδοση. Στο εσωτερικό, ξεχωρίζουν οι piano black επενδύσεις συνδυαστικά με την Alcantara, όπως επίσης και η σφραγίδα «Black Vermilion Edition» που αναγράφεται στο καπάκι κάλυψης της ποτηροθήκης. Από εκεί κι έπειτα η δερμάτινη επένδυση Merino Black προσφέρεται στάνταρ, ενώ ξεχωρίζουν κι οι κόκκινες λεπτομέρειες στις ραφές των καθισμάτων.

Οι αλλαγές στην BMW X7 Frozen Black Edition είναι πιο λιτές. Όπως υποδηλώνει το όνομα, το αυτοκίνητο είναι βαμμένο επίσης στην απόχρωση Frozen Black, με ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών σε ματ απόχρωση Orbit Grey. Στην περίπτωση της Χ7 Frozen Black Edition, καταργούνται οι κόκκινες λεπτομέρειες που είχαμε συναντήσει στην Black Vermilion Edition. Για το εσωτερικό λίγα πράγματα έχουν γίνει γνωστά, μιας και η BMW δεν έδωσε περισσότερες λεπτομέρειες. Αρκέστηκε να δηλώσει πως στην καμπίνα της Χ7 ξεχωρίζει η Alcantara, αλλά και τα κρυστάλλινα χειριστήρια. Η X7 Frozen Black Edition θα είναι διαθέσιμη μόνο ως M50i με τις παραγγελίες να έχουν ανοίξει, όπως επίσης και για τις X5 και X6 Black Vermilion Edition. Οι πρώτες παραδόσεις αναμένονται τον Σεπτέμβριο.

Get it on Google Play Download on the App Store