Τραγική ποιότητα σε ολοκαίνουργια Ferrari 457.000 ευρώ (+video)

Τα Tesla είθισται να πρωταγωνιστούν σε περιστατικά κακής ποιότητας κατασκευής ή βαφής, αλλά ούτε οι ιδιοκτήτες Ferrari δεν μπορούν να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο. Ο νέος μιας ολοκαίνουργιας 296 GTB το βίωσε με την πρώτη ματιά, φεύγοντας «καρφί» για το φαναρτζίδικο από την αντιπροσωπεία.

Εταιρίας detailing για την ακρίβεια, και μια από τις πιο γνωστές στην Αμερική. Η Ammo NYC είδε να περνά την πόρτα της μια πανάκριβη 296 GTB με τις ζελατίνες, λόγω προβληματικής βαφής σε όλη την έκταση του αμαξώματος. Όπως μπορούμε να δούμε, το ιταλικό supercar μαστίζεται από σημάδια αμμοβολής, γρατζουνιές, σημάδια που έχουν μείνει από το στίλβωμα, υπολείμματα κόλλας και βερνικιού, μπιμπίκια και διάφορα σχετικές ανορθογραφίες, που επ’ ουδενί δεν δικαιολογούνται σε κανένα καινούργιο αυτοκίνητο – πόσο μάλλον σε ένα που κοστίζει 500.000 δολάρια (456.840 ευρώ)!

Η μικρή plug-in υβριδική Ferrari (μεγάλη η SF90 Stradale) ξεκινά στις Η.Π.Α. από περίπου 340.000 δολάρια (310.644 ευρώ), όμως η συγκεκριμένη είναι φορτωμένη με έξτρα 160.000. To πράσινο χρώμα Verde Kers Lucido είναι ένα από τα βασικότερα, αγγίζοντας τις 20.000 δολάρια κόστους! Μια τέτοια βαφή, λοιπόν, την περιμένεις αψεγάδιαστη, ειδικά από τη στιγμή που μιλάμε για «Cavallino». Κι όμως, η εν λόγω 296 GTB πήγε για περιποίηση χρώματος κυριολεκτικά με το που βγήκε από την αντιπροσωπεία! Ο κάτοχός της μετέφερε τα παράπονά του εκεί που αγόρασε το αυτοκίνητο, αλλά δεν βρήκε άκρη. Οπότε προκειμένου να  «σκάσει» με την προβληματική ποιότητα κατασκευής, πήγε στους ειδικούς του detailing για να την κάνουν όπως θα έπρεπε να είναι από το εργοστάσιο.

Get it on Google Play Download on the App Store