Τραγική καραμπόλα στην Λεωφόρο Αθηνών

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Χαϊδάρι, με απολογισμό μία νεκρή γυναίκα κι έναν ακόμα βαριά τραυματία ύστερα από πολλαπλή σύγκρουση Ι.Χ. και μηχανής.

Δείτε ακόμα: Έρευνα: οι γυναίκες «δίνουν» περισσότερες φορές για δίπλωμα

Συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γ. Παπανδρέου και Λ. Αθηνών (σεσημασμένο σημείο-καρμανιόλα), περίπου στις 5.00 τα ξημερώματα, σημειώθηκε σύγκρουση στην οποία ενεπλάκησαν τρία αυτοκίνητα. Ένα Ι.Χ παραβίασε το κόκκινο φανάρι, με αποτέλεσμα να πέσει σε διερχόμενο αυτοκίνητο. Ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του, με αποτέλεσμα να ανέβει στο πεζοδρόμιο και εν συνεχεία να προσκρούσει σε ένα σταθμευμένο αυτοκίνητο, το οποίο με τη σειρά του παρέσυρε μια μηχανή και τελικά κατέληξαν και τα δυο στο εσωτερικό παρακείμενου καταστήματος εστίασης καφετέριας, αφού πρώτα έσπασαν τη τζαμαρία. Από την ταχύτητα η μηχανή εκτοξεύθηκε  πάνω σε ένα από τα τραπέζια της καφετέριας, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας από τους θαμώνες.

Διαβάστε επίσης: Kυνηγητό θανάτου ανάμεσα σε Ferrari και Porsche (+video)

Στο σημείο, έσπευσε η Πυροσβεστική με 2 οχήματα και 6 πυροσβέστες, οι οποίοι απεγκλώβισαν αρχικά τους τραυματίες, οι οποίοι παρελήφθησαν από το ΕΚΑΒ. Η Τροχαία διενεργεί έρευνα για να διαπιστωθούν τα αίτια της μοιραίας καραμπόλας.

 

Get it on Google Play Download on the App Store