Toyota Yaris του 2010 πωλείται με 22.000 χιλιόμετρα

Το Yaris είναι εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα πιο αγαπημένα αυτοκίνητα των Ελλήνων, γεγονός που αποδεικνύεται έμπρακτα από τις υψηλές του πωλήσεις. Η ζήτηση είναι μεγάλη στα καινούργια αλλά και στα μεταχειρισμένα, λόγω του ισχυρού ονόματος της μάρκας και του μοντέλου στον τομέα της αξιοπιστίας. Παράλληλα σε κάθε γενιά του ήταν (και είναι) ένα πολύ εξυπηρετικό αυτοκίνητο για την πόλη, κατάλληλο για οδηγούς κάθε ηλικίας και φύλου.

To Yaris μετρά πλέον τέσσερις γενιές και 25 χρόνια από το 1999 όταν πρωτοεμφανίστηκε και έκανε τη μεγάλη έκπληξη με τον ανατρεπτικό και πολύ μοντέρνου σχεδιασμό, τον οποίο είχε επιμεληθεί ο Σωτήρης Κωβός. Το δεύτερης γενιάς όπως είναι το εικονιζόμενο παρουσιάστηκε το 2005 και άλλαξε αισθητά, όπως και μεγάλωσε σημαντικά. Αυτό που βλέπετε έχει ταξινομηθεί τον Ιανουάριο του 2010 και το στοιχείο που τραβάει το ενδιαφέρον είναι τα μόλις 22.000 χιλιόμετρα που έχει διανύσει. Όπως αναφέρει ο κάτοχός του στην περιγραφή, τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά (υπάρχει και χαρτί ΚΤΕΟ), είναι ελληνικής αντιπροσωπείας, με έναν προσεκτικό ιδιοκτήτη και με όλα τα service αποκλειστικά σε ένα κατάστημα αντιπροσωπείας.

Εφοδιάζεται με τον κινητήρα 1.33 λτ. τεχνολογίας Optimal Drive με το διπλό μεταβλητό χρονισμό των βαλβίδων (Dual VVT-i). Αποδίδει 99 ίππους και 128 Nm ροπής και συνδυάζεται με 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων. Το μηχανικό αυτό σύνολο παρουσιάζει καλή ελαστικότητα, ανεβάζει εύκολα στροφές και προσφέρει επιταχύνει σβέλτα (0-100 χλμ./ώρα σε 11,7 δλ.) το αμάξωμα των 1.025 κιλών. Στην οδήγηση είναι πολύ φιλικό και εύκολο στους χειρισμούς, εξασφαλίζοντας μια καλή ισορροπία μεταξύ άνεσης και κρατήματος. Στα θετικά του γνωρίσματα ανήκει και το ιδιαίτερα πρακτικό εσωτερικό με τις πάρα πολλές θήκες για τους εμπρός επιβάτες και το συρόμενο πίσω κάθισμα (πορτ μπαγκάζ 272-363 λτ.).

Ο κάτοχος του εικονιζόμενου και ελάχιστα χρησιμοποιημένου Yaris ζητά το αδιαπραγμάτευτο ποσό των 10.700 ευρώ. Επίσης, δέχεται ελέγχους έχει πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας του 2024 και το ΚΤΕΟ ισχύει μέχρι τον Ιανουάριο του 2026.

Get it on Google Play Download on the App Store