Το νέο Mitsubishi L200 «αχνοφαίνεται» στον ορίζοντα

Όπως είχαμε δει πρόσφατα, το ανανεωμένο pick-up της Mitsubishi βρίσκεται προ των πυλών. Τότε είχαμε δει το ανανεωμένο Triton -όπως ονομάζεται το L200 σε κάποιες αγορές- το οποίο ουσιαστικά προετοίμασε το έδαφος για το facelift του «δικού μας». Σήμερα έχουμε το πρώτο επίσημο πλάνο, παρμένο από το προωθητικό video που ετοιμάζει η ιαπωνική εταιρία για το λανσάρισμα του νέου αγροτικού των «Τριών Διαμαντιών».

Από αυτό φαίνεται το κυριότερο σημείο της αισθητικής ανανέωσης, που δεν είναι άλλο από την νέα μάσκα «Dynamic Shield» που πρωτογνωρίσαμε στο Eclipse Cross. Τα φωτιστικά σώματα ακολουθούν το φουτουριστικό μοτίβο που ευαγγελίζεται η νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Mitsubishi, μοιραζόμενα πολλά κοινά σημεία με το νέο της crossover, αλλά και το Pajero Sport (δεν εισάγεται στην Ελλάδα).

Δείτε ακόμα: Δοκιμή Mitsubishi Eclipse Cross 1.5 MIVEC 163 PS 2WD

Κατά τα λοιπά, ο κινητήρας παραμένει ο τουρποντίζελ των 2.4 λίτρων, 180 ίππων και 430 Nm ροπής σε συνδυασμό με το 6αρι χειροκίνητο κιβώτιο. Για το αυτόματο υπάρχουν δυο ενδεχόμενα: είτε θα παραμείνει το κλασικό 5αρι που συναντάμε και σήμερα, ή θα αντικατασταθεί από το νέο 8τάχυτο. Στο ανανεωμένο Triton -όπως ονομάζεται το L200 σε κάποιες αγορές- επιλέχτηκε η δεύτερη οδός, οπότε δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη αν δούμε το ολοκαίνουργιο κιβώτιο στο L200.

Διαβάστε επίσης: Honda S2000 κυνηγά Mitsubishi Lancer Evo και το μετανιώνει… (+video)

Eπίσημη ημερομηνία παρουσίασης δεν έχει οριστεί ακόμα, ωστόσο το περιμένουμε κάποια στιγμή στις αρχές του 2019.

Get it on Google Play Download on the App Store