Το νέο κορυφαίο αυτοκίνητο του top τενίστα

Το ίνδαλμα του τένις, ο Rafale Nadal, παρέλαβε τα κλειδιά (ή μάλλον το τηλεχειριστήριο) του νέου κορυφαίου SUV με το οποίο θα απολαμβάνει τις μετακινήσεις του με υψηλά επίπεδα ανέσεων. Πρόκειται για την ηλεκτρική ναυαρχίδα της Kia, το EV9 σε μια τελετή παράδοσης κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης #TheIcon στην IFEMA, στη Μαδρίτη της Ισπανίας.

Η εκδήλωση #TheIcon της Kia άφησε άναυδους τους καλεσμένους σε μια εκπληκτική οπτική και ολοκληρωμένη διαδραστική εμπειρία, ενώνοντας τρία εμβληματικά στοιχεία: το Kia EV9, ένα πρωτοποριακό αμιγώς ηλεκτρικό SUV, το Nadal, ένα είδωλο του αθλητισμού, και το #TheIcon Court, ένα επανασχεδιασμένο γήπεδο που ανατρέπει τα όρια του παραδοσιακού τένις. Σύμφωνα με τη μακροχρόνια παγκόσμια συνεργασία του με την Kia και τη συνεχή δέσμευσή του για την προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας, ο Nadal παρέλαβε στην εκδήλωση το Kia EV9 GT-Line σε χρώμα Ocean Blue Matte. Το πρωτοποριακό EV9, το οποίο πρωτοστατεί στο μετασχηματισμό της Kia σε πάροχο λύσεων βιώσιμης κινητικότητας, θα προστεθεί στην προσωπική του συλλογή μαζί με το EV6.

«Για να πετύχω όλα αυτά τα ορόσημα στη μέχρι σήμερα καριέρα μου, έπρεπε να εξελίσσομαι συνεχώς. Είναι ο μόνος τρόπος για να προοδεύεις», δήλωσε ο Nadal. «Είμαι τυχερός που έχω την Kia ως συνεργάτη που μοιράζεται αυτό το όραμα, και το EV9 είναι το πιο πρόσφατο βήμα στην εξέλιξη της μάρκας προς την κατεύθυνση να γίνει ένας παγκόσμιος κορυφαίος πάροχος EV. Ανυπομονώ να ξεκινήσω το επόμενο ταξίδι μου στην ηλεκτροκίνηση με αυτό το εκπληκτικά σχεδιασμένο, υψηλής τεχνολογίας SUV».

Η Kia συνεχίζει να ανατρέπει τα δεδομένα στον κλάδο της κινητικότητας και η εισαγωγή του γηπέδου #TheIcon διαταράσσει το παραδοσιακό τοπίο του τένις, επαναπροσδιορίζοντας ψηφιακά ένα γήπεδο ηλικίας 148 ετών. Ο Nadal, 22 φορές νικητής Grand Slam, επισκέφτηκε το καινοτόμο διαδραστικό γήπεδο για να δοκιμάσει τις ικανότητές του σε μια ποικιλία «τρόπων παιχνιδιού» και διαγωνίστηκε με το βασικό του προπονητή, Κάρλος Μόγια, σε μια σειρά από μη συμβατικά διαμορφωμένα γήπεδα. Στην εκδήλωση #TheIcon, οι καλεσμένοι συμμετείχαν σε μία μοναδική εμπειρία με τρισδιάστατη προβολή. Μπήκαν στο εσωτερικό του αμιγώς ηλεκτρικού SUV, με οθόνες 360 μοιρών που έδειχναν από κοντά την τεχνολογικά προηγμένη καμπίνα του EV9. Μέσα από το παρμπρίζ και τα παράθυρα, εμφανίστηκαν εικόνες από θεαματικά εδάφη, υποδηλώνοντας την πολυδιάστατη  φύση του EV9.

Ο Charles Ryu, Senior Vice President και επικεφαλής του Global Brand & CX Division της Kia, σχολίασε: «Η συνεργασία μας με τον Nadal ξεκίνησε το 2004 και είμαστε στην ευχάριστη θέση να είμαστε μέρος της επιτυχημένης διαδρομής του τα τελευταία 19 χρόνια. Το EV9, το οποίο παρουσιάστηκε σήμερα στον μακροχρόνιο παγκόσμιο πρεσβευτή μας, αντιπροσωπεύει την στρατηγική της Kia προς την καινοτομία και τη βιωσιμότητα. Είμαι βέβαιος ότι το EV9 θα αποδειχθεί μία ισχυρή έμπνευση για τις επόμενες πρωτοποριακές κινήσεις του Ναδάλ».

Get it on Google Play Download on the App Store