Το απόλυτο gadget για το κάθισμα του αυτοκινήτου… (+video)

Σίγουρα τα καθίσματα ενός αυτοκινήτου είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο, καθώς πρέπει να βολεύουν πολλούς και διάφορους σωματότυπους. Πως είναι όμως δυνατόν ένα κάθισμα αυτοκινήτου, το οποίο θα καταλήξει σε χιλιάδες οδηγούς να τους βολεύει όλους;

Δείτε ακόμη: Έτσι φτιάχνεται η Bugatti των 2 εκ. ευρώ (+video)

Αυτό σκέφτηκε και η εταιρεία Booster Boost η οποία αποφάσισε να παρουσιάσει τη δική της λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ το οποίο τοποθετείται σε κάθε είδους κάθισμα και μπορεί να το φέρει ο κάθε ένας στα μέτρα του δικού του σωματότυπου και να βιώσει την απόλυτη πλευρική στήριξη, ανάλογη αυτών των καθισμάτων μπάκετ.

Προς το παρόν το συγκεκριμένο αξεσουάρ, το οποίο είναι ιδέα του Ted Heys, η οποία προς το παρόν δεν έχει οδηγηθεί στην παραγωγή, καθώς ο δημιουργός του θέλει πρώτα να βολιδοσκοπήσει αντιδράσεις. Αυτός είναι και ο λόγος που το προϊόν δεν έχει περάσει σε μαζική παραγωγή. Κάτι που πάντως δεν αποκλείεται να δούμε σύντομα, αφού φαίνεται πως το ενδιαφέρον είναι μεγάλο.

Διαβάστε επίσης: Honda Civic Type R FN2 με 765 ίππους! (+video)

Μέχρι τότε δεν έχουμε παρά να δούμε στο video που ακολουθεί πως ακριβώς είναι αλλά και τι κάνει το Booster Boost, στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store