«Θαυματουργό» αξεσουάρ αυτοκινήτου με 1,5 ευρώ

Αξεσουάρ και είδη αυτοκινήτου πωλούνται πάρα πολλά για όλα τα μοντέλα, καλύπτοντας κάθε ανάγκη για το αμάξωμα, το εσωτερικό, την αναβάθμιση του κινητήρα, το στήσιμο των αναρτήσεων, ζάντες και ό,τι μπορεί να φανταστεί κανείς. Από γνήσια εργοστασιακά που είναι ειδικά σχεδιασμένα για το εκάστοτε αυτοκίνητο, είτε after market, που τοποθετούνται σε όλα.  Κάποια είναι πολύ χρήσιμα και στοιχίζουν λίγα χρήματα, ενώ άλλα είναι πεταμένα λεφτά. Βέβαια, όπως λέει και το γνωστό ρητό «περί ορέξεως κολοκυθόπιτα».

Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου για παράδειγμα, κάποιοι τοποθετούν καλύμματα στα καθίσματα για δύο βασικούς λόγους. Είτε για να τα προστατέψουν από τη χρήση και τις βρωμιές, ή για να καλύψουν τμήματα που έχουν φθαρεί. Ορισμένοι ίσως προσθέσουν κάποιο μαξιλαράκι για τη μέση ή θήκες στις πλάτες για να τοποθετούν παιδιά παιχνίδια και διάφορα αντικείμενα.

Ένα αξεσουάρ πολύ φθηνό και εξαιρετικά χρηστικό, είναι το «γέμισμα κενού καθισμάτων» ή «car seat gap filler» εάν θέλετε να το αναζητήσετε στα αγγλικά. Σε γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο αγορών μπορεί να το βρει κανείς σε τιμή από σχεδόν 1,5 ευρώ το τεμάχιο ή από περίπου 3 ευρώ το ζευγάρι. Τι κάνει; Πολύ απλά καλύπτει το κενό μεταξύ καθίσματος και κονσόλας, όπου εκεί πέφτουν κέρματα, κλειδιά, κάρτες και διάφορα μικροαντικείμενα. Σίγουρα σε πολλούς έχει τύχει κάτι τέτοιο και μετά να προσπαθούν να τα πιάσουν με μεγάλη δυσκολία. Οπότε με το συγκεκριμένο αξεσουάρ λύνεται ένα βασικό πρόβλημα που αντιμετωπίζουν πολλοί οδηγοί και συνεπιβάτες.

Get it on Google Play Download on the App Store