Tesla κόπηκε και έγινε ξανά αυτοκίνητο (video)

Ατυχήματα συμβαίνουν δυστυχώς καθημερινά, από μικροχτυπήματα έως πιο γερές συγκρούσεις που είναι ασύμφορες για επισκευή. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι τα αυτοκίνητα με τις τσαλακωμένες λαμαρίνες πετιούνται, αφού είτε πηγαίνουν για ανταλλακτικά η κάποιοι τεχνίτες αναλαμβάνουν την επισκευή τους.

Όπως για παράδειγμα ο Arthur Tussik, ο οποίος φέρνει εις πέρας μισοδιαλυμένα αυτοκίνητα και τα κάνει σαν καινούργια. Σίγουρα έχει εμπειρία και όπως έχουμε δει και σε άλλα βίντεο είναι πολύ γνώστης της δουλειάς του, αφού ξέρει ακριβώς που να «κόψει – ράψει» και να κάνει τα διάφορα μονταρίσματα. Στην συγκεκριμένη περίπτωση παραλαμβάνει ένα Tesla Model 3 στραπατσαρισμένο το πίσω μέρος του. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι δεν έχει και τόση δουλειά. Όμως για να ευθυγραμμιστεί πλήρως με το υπόλοιπο αμάξωμα και να γίνει όπως πριν, θα πρέπει το αυτοκίνητο να κοπεί από τις τρίτες κολόνες και πίσω.

Η θέα του μεγάλου κομμένου τμήματος του Tesla Model 3 σίγουρα τρομάζει, αφού ακέραιο έχει μείνει ένα μικρό τμήμα του δαπέδου. Ο Arthur Tussik χρησιμοποιεί από ένα Tesla Model 3 δότη το αντίστοιχο τμήμα, το οποίο όμως θα πρέπει να το αποσυναρμολογήσει και να το προσαρμόσει στο άλλο αυτοκίνητο. Συνολικά χρειάστηκε 84 ώρες δουλειάς για να το φέρει στην αρχική του κατάσταση και όπως φαίνεται οι αρμοί και οι ενώσεις είναι απόλυτα πετυχημένες. Όπως σχολιάζει κάποιος, μπορεί να είναι και καλύτερες από όταν βγήκε από το εργοστάσιο.

Get it on Google Play Download on the App Store