Τέλειο Mazda RX-7 έπιασε καλά λεφτά

Το Mazda RX-7 είναι ένα αυτοκίνητο με πιστό και φανατικό κοινό, το οποίο όμως πλέον σπανίζει και εκτός των άλλων είναι πολύ δύσκολο να το βρεις και μάλιστα σε καλή κατάσταση. Επομένως είναι λογικό, κάθε φορά που πέφτουμε επάνω σε ένα τέτοιο να το κάνουμε και θέμα!

Δείτε ακόμη: Το νέο Mazda MX-5 σε Coupe εκδοχή μοιάζει με το RX-7

Εδώ λοιπόν, έχουμε ένα Mazda RX-7 με 15.000 χλμ. του οποίου η κατάσταση είναι συγκλονιστική. Το χρώμα του είναι το εργοστασιακό Vintage Red, ενώ το εσωτερικό του είναι και αυτό άθικτο, καθώς έχει ακόμη τα δέρματά του, όπως όταν κύλησε από τη γραμμή παραγωγής. Ο πρώτος ιδιοκτήτης του, διένυσε συνολικά 9.500 χλμ. μέσα σε 20 χρόνια, ενώ ο δεύτερος προσέθεσε ακόμη 5.500 χλμ. περίπου, στο οδόμετρό του. Το αυτοκίνητο είναι όπως βγήκε από το εργοστάσιο με μοναδική εξαίρεση τα ελαστικά του, τα οποία έχουν αλλαχθεί.

Διαβάστε επίσης: «Νεκροταφείο» με Mazda RX-7 στην Ιαπωνία (video)

Το μοτέρ του είναι και αυτό εργοστασιακό (13B-REW 1.3 λτ. περιστροφικό, με τούρμπο) και συνοδεύεται από το πεντάρι χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων. Εκτός όλων των παραπάνω, το αυτοκίνητο συνοδεύεται από όλα τα εργοστασιακά έγγραφά του, το εγχειρίδιο και πλήρες ιστορικό. Οι πιο πάνω φωτογραφίες είναι ενδεικτικές της κατάστασης του αυτοκινήτου, το οποίο πωλήθηκε σε δημοπρασία και όπως μπορείτε να δείτε εδώ, άλλαξε χέρια για 49.000 δολάρια (55.000 ευρώ περίπου).

Get it on Google Play Download on the App Store