Συγκέντρωση-ρεκόρ από Fiat Panda, στο Pandino της Ιταλίας

Την δύναμη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης απέδειξαν οι κάτοχοι των Fiat Panda στην Ιταλία, οργανώνοντας ένα meeting που σημείωσε ρεκόρ προσέλευσης. Και πιο ταιριαστό μέρος, από το Pandino στα βόρεια της γείτονος χώρας;

Δείτε ακόμα: Fiat Panda πηγαίνει με αέριο από λύματα

Μία νεαρή οδηγός του μικρού ιταλικού αυτοκίνητου είχε την ιδέα να προτείνει σε άλλους ιδιοκτήτες Panda, ανεξαρτήτου ηλικίας και γενιάς μοντέλου, να οδηγήσουν τα αγαπημένα τους «Παντάκια» στο -κάτι σαν- ομώνυμο μέρος. Δεν ήθελε πολύ για τα social media να κάνουν τη δουλειά τους, μαζεύοντας 365 Panda από κάθε γωνιά της Ιταλίας. Σημειωτέον, η περσινή συγκέντρωση δεν είχε ξεπεράσει τις 200 συμμετοχές.

Κάθε «καρυδιάς» Panda έδωσε το παρόν: από το τελευταίο Trekking, στο προηγούμενο 100HP, μέχρι το αρχικό 4×4 του 1983, όλα ήταν στο Pandino. Μία εκδήλωση που η Fiat εκμεταλλεύτηκε, προκειμένου να προωθήσει την νέα έκδοση Panda Waze.

Διαβάστε επίσης: Ποιο φημισμένο 4κίνητο χρειάστηκε βοήθεια από Fiat Panda 4×4; (+video)

Μερικές από τις διακρίσεις που συνοδεύουν το μικρό της Fiat είναι το πρώτο αυτοκίνητο πόλης με σύστημα τετρακίνησης (1η γενιά), το πρώτο μοντέλο της κατηγορίας του που κέρδισε τον τίτλο του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς» (2η γενιά), αλλά και το πρώτο αυτοκίνητο της κατηγορίας που εφοδιάστηκε με σύστημα αυτόματου φρεναρίσματος πανικού (3η γενιά).

Get it on Google Play Download on the App Store