Στην Ελλάδα το μεγάλο SUV Skoda Vision 7S

Η Skoda είχε παρουσιάσει τον περσινό Αύγουστο το νέο της λογότυπο, ενώ παράλληλα είχε αποκαλύψει το πρωτότυπο 7θέσιο SUV Vision 7S, το οποίο αποτελεί τον προάγγελο ενός ολοκαίνουργιου μοντέλου της τσέχικης φίρμας. Το εντυπωσιακό αυτό μοντέλο θα έχει την ευκαιρία να το θαυμάσει από κοντά το κοινό στο Golden Hall, από 15 – 29 Σεπτεμβρίου στο ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Skoda.

Το αμιγώς ηλεκτρικό SUV παρέχει τεράστιους χώρους για έως και επτά επιβάτες και πολυάριθμα πρακτικά χαρακτηριστικά Simply Clever. Τοποθετείται στην κορυφή της γκάμας των μοντέλων της Skoda, ενώ βασίζεται στην πλατφόρμα Modular Electrification Kit (MEB) του Ομίλου Volkswagen και ενσωματώνει μπαταρία 89 kWh. Η μπαταρία αυτή θα παρέχει αυτονομία πάνω από 600 χιλιόμετρα με βάση το πρότυπο WLTP.

Η νέα αυτή σχεδιαστική προσέγγιση που φέρνει το Vision 7S χαρακτηρίζεται από τις καθαρές και λιτές γραμμές, που τονίζουν την απλότητα και αναδεικνύουν την ποιότητα των νέων μοντέλων της Skoda. Τα βασικά χαρακτηριστικά του νέου σχεδιασμού περιλαμβάνουν την καινούργια μάσκα, την οποία η εταιρεία ονομάζει Tech-Deck Face, καθώς και την χρήση βιώσιμων υλικών στο θάλαμο των επιβατών.

Στο αυτοκίνητο παραγωγής το πιθανότερο είναι να μην υιοθετηθούν οι αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες, όπως και η απουσία μεσαίας κολώνας, όμως κάποια στοιχεία θα γίνουν πραγματικότητα.  Για παράδειγμα η κεντρική περιστρεφόμενη οθόνη των 14,6 ιντσών και ο μινιμαλισμός του ταμπλό, με ελάχιστη παρουσία διακοπτών, είναι πολύ πιθανό να περάσουν στο τελικό προϊόν. Άλλωστε στα νέα Kodiaq και Superb υπάρχουν τέτοια παραπλήσια στοιχεία, όπως είναι η κεντρική οθόνη αφής των 13 ιντσών, ο ψηφιακός πίνακας οργάνων των 10 ιντσών, τα ελάχιστα φυσικά χειριστήρια και τα νέα περιστροφικά χειριστήρια Smart Dials, με το καθένα να ενσωματώνει ψηφιακή οθόνη διαμέτρου 32 χιλιοστών.

Get it on Google Play Download on the App Store