Rolls-Royce βάφτηκε 30 φορές μέχρι να πετύχει το χρώμα!

Η Rolls-Royce δίνει τεράστια προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια, κάθε αυτοκινήτου της. Αυτονόητο από τη μία, καθότι μιλάμε για το απαύγασμα της πολυτέλειας και της εμμονής στην τελειότητα. Μια εμμονή που φτάνει σε σημείο, να βάφεται μια Cullinan 30 φορές μέχρι να επιτευχθεί η επιθυμητή απόχρωση!

Το συνώνυμο της SUV χλιδής, όπως και όλες οι Rolls, προσφέρονται με μια ατελείωτη γκάμα στοιχείων εξατομίκευσης. To χρώμα δεν γίνεται να μην περιλαμβάνεται σε αυτά. Για τον μανδύα του αμαξώματος μιλάμε, άλλωστε. Το πρώτο πράγμα που τροφοδοτεί το οπτικό νεύρο. Δεν γίνεται ένας ζάπλουτος να έχει την ίδια Cullinan με έναν άλλον, ούτε να επιλέξει κάτι από τη συνηθισμένη παλέτα. Ό,τι κι αν ζητάει το γούστο του, το τμήμα customization της βρετανικής εταιρίας μπορεί να το εκπληρώσει. Ακόμα κι αν χρειαστεί να επενδύσει μήνες ολόκληρους, απλά και μόνο στο πώς φαίνεται το αυτοκίνητο υπό το φως του ήλιου.

Η Rolls-Royce Ντουμπάι δέχτηκε στις αρχές του 2022 μια παραγγελία, για μια μοναδική Cullinan. Το βρετανικό SUV θα αποτελούσε δώρο για τον πατέρα του πελάτη, για τα 90α του γενέθλια. Προκειμένου να γνωρίσουν καλύτερα τις επιθυμίες και τα γούστα του ανθρώπου που θα το παραλάμβανε, άνθρωποι της εταιρίας συναντήθηκαν με τον ηλικιωμένο και μίλησαν μαζί του για τα πάντα: τις προτιμήσεις, την επαγγελματική και οικογενειακή του δράση, τις διαπροσωπικές σχέσεις, όλα. Κανονικό ψυχογράφημα. Μέσα από αυτή τη συνάντηση προέκυψε ο στόχος, που εξελίχθηκε στην Pearl Cullinan των φωτογραφιών.

Οι σχεδιαστές αποφάσισαν να ντύσουν την Cullinan στο χρώμα του αγαπημένου μαργαριταριού του 90χρονου, μεταφέροντας την απόχρωση του πολύτιμου λίθου στο αμάξωμα. Όχι μόνο το ίδιο, το χρώμα, όμως. Επίσης τον τρόπο που αντανακλά το φως του ήλιου σε κάθε ώρα της ημέρας, πώς φαίνεται στα φώτα όταν νυχτώνει, ακόμα και πώς αλληλεπιδρά οπτικά με την άμμο! Μια ενδελεχής διαδικασία πολλαπλών δοκιμών, που διήρκεσε σχεδόν 2 χρόνια και χρειάστηκε 30 περάσματα μέχρι να επιτευχθεί το κατάλληλο αποτέλεσμα! Πολύ καλά διαβάσατε. Η Rolls-Royce έβαψε 30 φορές την Cullinan, μέχρι να δει την εικόνα που ήθελε από τις επιφάνειες του αυτοκινήτου.

Εμπνευσμένες από τα μαργαριτάρια είναι και οι δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, ιδίως πίσω με το Ardent Red χρώμα. Η διχρωμία με το Cashmere Grey επίσης «παίζει» με τα μάτια των επιβατών, ενώ το ξύλο στο ταμπλό είναι ίδιο με εκείνο που χρησιμοποιείται στις καλύτερες μπιζουτιέρες. Τα χρυσοποίκιλτα κεντητά «RR» στα προσκέφαλα συνιστούν άλλη μία, μοναδική, λεπτομέρεια, για την εξίσου μοναδική Pearl Cullinan.

Get it on Google Play Download on the App Store