«Ψάρεψαν» Mercedes A-Class

Πολλά αντικείμενα μπορεί να βρει κανείς πεταμένα στο βυθό μιας θάλασσας ή ενός ποταμού. Κατά καιρούς έχουμε δει στην χώρα μας από ελαστικά μέχρι ολόκληρα αυτοκίνητα να είναι στον πάτο της θάλασσας. Τα αυτοκίνητα βέβαια δεν είναι καινούργια αλλά παλιά, τα οποία οι ιδιοκτήτες τους ήθελαν να τα ξεφορτωθούν και σκέφτηκαν αυτό τον τρόπο…

Δείτε ακόμη: Toyota φτιάχνει πίτσα και κερνάει νερό από την εξάτμισή του (+video)

Παρόλα αυτά στην Ολλανδία παίζουν μπάλα σε… άλλο επίπεδο από ότι φαίνεται, στον συγκεκριμένο τομέα, αφού βρήκαν μια ολοκαίνουργια Mercedes A-Class στον βυθό του ποταμού στο Spijkenisse. Προκειμένου να βγει το αυτοκίνητο στην επιφάνεια χρειάστηκε να επέμβει η πυροσβεστική και ένας γερανός.

Διαβάστε επίσης: Παγκόσμιο ρεκόρ συγχρονισμένης… οδήγησης από τη Nissan (+video)

Όπως φαίνεται και από τις εικόνες πιο πάνω, η Mercedes A-Class (W176), πέρασε αρκετό καιρό στον βυθό του ποταμού,  ενώ έπειτα από την έρευνα των αστυνομικών αρχών, διαπιστώθηκε πως το αυτοκίνητο είχε δηλωθεί «κλεμμένο». Πλέον, σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρεία διερευνάται το κατά πόσον ήταν πράγματι κλοπή ή ο ιδιοκτήτης του προσπάθησε να πάρει λεφτά από την ασφαλιστική κάλυψη.

Get it on Google Play Download on the App Store