Προνομιακή φόρτιση για τα BEV και PHEV Volvo

Με κοινό όραμα τη ραγδαία ανάπτυξη της ηλεκτροκίνησης στην Ελλάδα, η Volvo Car Hellas και η ElpeFuture συμπράττουν, προσφέροντας στους κατόχους των αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων Volvo, προνομιακή πρόσβαση στο πανελλαδικό δίκτυο φόρτισης του κορυφαίου ομίλου ενέργειας HELLENiQ ENERGY.

Οι οδηγοί των ηλεκτροκίνητων μοντέλων Volvo θα μπορούν να προμηθεύονται την ειδική κάρτα φόρτισης, με τα διακριτικά Volvo και ElpeFuture “ChargenGo”. Με τη χρήση της στα σημεία φόρτισης της ElpeFuture σε όλη την Ελλάδα, θα απολαμβάνουν προνομιακές υπηρεσίες για τη φόρτιση του αυτοκινήτου τους.

Η νέα κάρτα φόρτισης θα παραδίδεται δωρεάν από τη Volvo Car Hellas στους κατόχους νέων αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών Volvo Recharge, κατά τη διαδικασία παράδοσης του αυτοκινήτου τους και για ένα έτος, χωρίς συνδρομή ή οποιαδήποτε άλλη επιβάρυνση. Μέσω της εφαρμογής ElpeFuture “ChargenGo” για smartphone, οι οδηγοί Volvo Recharge θα μπορούν να αναζητούν σταθμούς φόρτισης και να διαχειρίζονται την κάρτα τους, ελέγχοντας την κατανάλωση και τα έξοδά τους.

Οι κάτοχοι νέων ηλεκτροκίνητων Volvo Recharge θα έχουν τη δυνατότητα να φορτίσουν το αυτοκίνητό τους σε οποιονδήποτε από τους σταθμούς φόρτισης της ElpeFuture, ανά την επικράτεια. Συμπεριλαμβάνονται φορτιστές ταχείας φόρτισης DC που βρίσκονται σε επιλεγμένα πρατήρια ΕΚΟ/BP, εγκαταστάσεις φορτιστών AC σε εταιρικούς χώρους στάθμευσης και σε δημοφιλείς προορισμούς, όπως εμπορικά κέντρα, parking και γενικότερα όλοι οι δημοσίως προσβάσιμοι σταθμοί φόρτισης της ElpeFuture, οι οποίοι εμφανίζονται στην εφαρμογή ElpeFuture “ChargenGo”. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το δίκτυο φόρτισης της εταιρείας επεκτείνεται με ταχύτατους ρυθμούς σε όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο της στρατηγικής που ακολουθεί για να ενισχύσει την ενεργειακή μετάβαση της χώρας.

«Το πλάνο της Volvo για το πέρασμα στην ηλεκτροκίνηση υλοποιείται επακριβώς», δηλώνει ο Νίκος Γιαννουσάς, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Volvo Car Hellas. «Νιώθουμε περηφάνια που οι πελάτες μας στην Ελλάδα αγκαλιάζουν με εμπιστοσύνη τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Συγχρόνως, ως Volvo Car Hellas συναισθανόμαστε την ευθύνη που έχουμε να φροντίσουμε τους χρήστες ηλεκτροκίνητων Volvo, καθιστώντας απρόσκοπτη και εύκολη την καθημερινότητά τους. Σε αυτό το πλαίσιο, είμαστε χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την ElpeFuture, που τροφοδοτεί με ενέργεια το μέλλον και διαθέτει το δίκτυό της στους κατόχους ηλεκτροκίνητων Volvo, για τη φόρτιση των αυτοκινήτων τους με προνομιακές υπηρεσίες.»

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Κιαρτζής, Διευθύνων Σύμβουλος της ElpeFuture επισημαίνει: «Με ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό, ανταποκρινόμαστε στο νέο ενεργειακό σκηνικό που διαμορφώνεται διεθνώς, αλλά και στις προκλήσεις που θέτει επιτακτικά η κλιματική αλλαγή. Το όραμά μας για την ενεργειακή μετάβαση περιλαμβάνει την παροχή βιώσιμης ενέργειας σε όλους, με σημαντικές επενδύσεις στις ΑΠΕ και στη νέα Ενέργεια. Στο πλαίσιο αυτό, υλοποιούμε απρόσκοπτα την δυναμική ανάπτυξη του δικτύου σταθμών φόρτισης της ElpeFuture, σε όλη την επικράτεια. Η συνεργασία μας με τη Volvo Car Hellas που θα συμβάλλει στη διευκόλυνση των κατόχων ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων,  δίνει περαιτέρω ώθηση στο στόχο μας για παροχή υπηρεσιών βιώσιμης κινητικότητας».

Get it on Google Play Download on the App Store