Πιο πλούσιο το νέο Renault Clio στην ίδια τιμή

Το δημοφιλές μικρό μοντέλο της Renault, το Clio παρουσιάζεται αναβαθμισμένο και ανανεωμένο σε σχεδιασμό, τεχνολογίες και ποιότητα. Επίσης, διατίθεται με μια πλούσια γκάμα κινητήρων βενζίνης, διπλού καυσίμου (βενζίνη/LPG), πετρελαίου και full hybrid. Παρόλη την αναβάθμιση, η τιμή του στην πρώτη έκδοση 1.0 TCe 90 hp Evolution παρέμεινε ακριβώς ίδια με του προ facelift μοντέλου (1.0 TCe 90 hp Equilibre). Επίσης, διαθέτει πλουσιότερο στάνταρ εξοπλισμό, που σημαίνει ότι ο πελάτης έχει επιπλέον κέρδος.

Νέο Renault Clio από 20.570 ευρώ

Στην τιμή αυτή προσφέρεται το 1.0 TCe 90 hp Evolution, το οποίο είναι σε θέση να καλύψει τις ανάγκες των μετακινήσεων τόσο στην πόλη, όσο και εκτός αυτής. Ο turbo κινητήρας των 91 ίππων στις 4.500 σ.α.λ. και με ροπή 160 Nm στις 2.000-3.750 σ.α.λ. παραμένει ως είχε, που σημαίνει ότι είναι επαρκέστατος για το αυτοκίνητο και με γεμάτο τράβηγμα από τις χαμηλές στροφές. Εξασφαλίζει σβέλτες επιδόσεις (0-100 χλμ./ώρα σε 12,2 δλ.), με πραγματική κατανάλωση 6,5 λτ./100 χλμ. και CO2 118 γρ./χλμ. (μηδενικά τέλη κυκλοφορίας – ελεύθερη είσοδος στο Δακτύλιο).

Στον πλήρη βασικό του εξοπλισμό ανήκουν τα εξής: 6 αερόσακοι Αυτόματο φρενάρισμα Υποβοήθηση διατήρησης λωρίδας Αναγνώριση πινακίδων οδικής κυκλοφορίας Αισθητήρες φώτων & βροχής Προβολείς LED Pure Vision Πίνακας οργάνων με οθόνη 7 ιντσών Infotainment με οθόνη 7 ιντσών Πίσω αισθητήρες παρκαρίσματος Ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός/πίσω Ηλεκτρικά ρυθμιζόμενοι/αναδιπλούμενοι/θερμαινόμενοι καθρέπτες Air-condition.

Νέο Clio LPG από 21.870 ευρώ

Πολύ συμφέρουσα είναι η επιλογή του ανανεωμένου Clio με τον κινητήρα διπλού καυσίμου 1.0 TCe 100 hp LPG, αφού κοστίζει από 21.870 ευρώ στην έκδοση Evolution (ίδιος εξοπλισμός με το 1.0 TCe 90 hp). Η χρήση του υγραερίου έχει πολλαπλά οφέλη, αφού ανεβάζει την ισχύ, παρέχει μεγάλη οικονομία σε κόστος καυσίμου και σε συνδυασμό με τη βενζίνη εξασφαλίζει μεγαλύτερη αυτονομία. Συγκεκριμένα με το LPG αποδίδει 100 ίππους και 170 Nm ροπής, φτάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 11,8 δλ. και εκπέμπει 108 γρ./χλμ. CO2. Η κατανάλωση υγραερίου σε πραγματικές συνθήκες βρίσκεται στα 9 λτ./100 χλμ., που σημαίνει ότι στοιχίζει κάτω από 8 ευρώ/100 χλμ. (με μέση τιμή LPG 0,869€/λτ.).

Με πιο δυναμική εμφάνιση

Το ανανεωμένο Clio απέκτησε ακόμα πιο δυναμικό στιλ εξωτερικά ύστερα από τις αλλαγές που έκαναν οι σχεδιαστές της Renault. To γαλλικό supermini παρουσιάζεται εντελώς αλλαγμένο μπροστά, όπου κυριαρχούν τα νέα φωτιστικά σώματα, η πλατύτερη μάσκα και τα δυο οριζόντια κι αντικριστά «V» φώτα ημέρας, που είδαμε πιο πρόσφατα στα Rafale και Scenic. Τα LED ημέρας στις άκρες του προφυλακτήρα παραπέμπουν στο ρόμβο του σήματος, το οποίο επίσης είναι μεγαλύτερο σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο. Αλλαγές υπάρχουν και πίσω, όπως είναι στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα και στα ελαφρώς διαφοροποιημένα πιο διάφανα φανάρια. Στο πολύ καλής ποιότητας εσωτερικό με τους αρκετούς χώρους για επιβάτες και αποσκευές (391 λίτρα), υπάρχουν νέες επενδύσεις.

Get it on Google Play Download on the App Store