Πιο κοντά από ποτέ η αναγέννηση του Lancer αλλά… (+video)

Το έχουμε ξαναγράψει στο παρελθόν, πως το όνομα Lancer δεν έχει πεθάνει για τη Mitsubishi, καθώς οι Ιάπωνες εργάζονται για την επιστροφή του. Μία επιστροφή όμως που δεν θα θυμίζει σε τίποτα το κορυφαίων επιδόσεων σεντάν, αλλά θα έχει μία άλλη φιλοσοφία, καθώς θα ανήκει στην κατηγορία των μεσαίων SUV.

Δείτε ακόμη: Mitsubishi Lancer Ralliart έγινε αγνώριστο! (+video)

Με την πολύτιμη βοήθεια και της κοινοπραξίας Renault-Nissan, η Mitsubishi έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία, με τον επικεφαλής της εταιρείας, Briton Trevor Mann και τον επικεφαλής σχεδιαστή Tsunehiro Kunimoto να μιλούν πλέον ανοικτά σε συνέντευξή τους για νέα Pajero και Lancer.

Διαβάστε επίσης: Κτηνώδες Mitsubishi Evo X σε αγώνες Time Attack (+video)

Συγκεκριμένα για το Mitsubishi Lancer δήλωσαν χαρακτηριστικά πως «δεν θα είναι ένα συμβατικό χάτσμπακ. Σκεφτόμαστε ανατρεπτικά, με σκοπό να φέρουμε κάτι νέο στην κατηγορία.». Στην πιο πάνω εικόνα βλέπουμε πως είναι το πρωτότυπο e-Evolution το οποίο για πολλούς αποτελεί το αυτοκίνητο στο οποίο θα βασιστεί η μάρκα για την δημιουργία του νέου Lancer, ενώ μπορούμε να το δούμε και στο video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store