Όρκοι αιώνιας αγάπης με βέρες Honda!

Την ευφάνταστη αυτή ιδέα είχε μια ιαπωνική εταιρεία κοσμημάτων, για όσους ορκίζονται παντοτινή αγάπη με το έτερον ήμισυ, αλλά και με το λατρεμένο τους Honda! Πλέον εκτός από το όνομα του αγαπημένου ή της αγαπημένης του, μπορεί κανείς να χαράξει το σήμα της Honda και το όνομά του μοντέλου που θέλει, ανταλλάσσοντας έτσι όρκους αιώνιας αγάπης και με το… VTEC!

Υπάρχουν πράγματι πολλοί που αγαπούν τα αυτοκίνητά τους και είναι πιστοί σε μια μάρκα. Πρώτη φορά όμως βλέπουμε ένα ζευγάρι να είναι τόσο ερωτευμένο με τη Honda, ώστε να χαράσσει το σήμα της μάρκας στις βέρες του! Η U-Treasure αποκάλυψε το νέο της νυφικό δαχτυλίδι, το οποίο θα σας θυμίζει και κάτι άλλο λατρεμένο πέρα από τον ή την σύζυγό σας. Το εξωτερικό του κομμάτι δεν έχει κάτι ξεχωριστό να προσφέρει. Εξωτερική επένδυση από πλατίνα που παραπέμπει σε μια κοινή βέρα.

Όσο κοινότυπο μοιάζει στην εξωτερική περιβολή, άλλο τόσο μοναδικό φαντάζει στην εσωτερική. Η U-Treasure σε συνεργασία με την Honda μπορεί να χαράξει οποιοδήποτε από τα 12 λογότυπα της Honda για να φροντίσει να διατηρεί ζωντανή την αγάπη. Είτε για τον άνθρωπο είτε για το VTEC. Ενδεικτικά, ο καθένας μπορεί να χαράξει το λογότυπο «Η» όπως επίσης και το θρυλικό λογότυπο VTEC, με σκοπό να σας υπενθυμίζει τη διπλή δέσμευση προς τον ή την σύντροφό σας. Επιπροσθέτως, υπάρχει η δυνατότητα χάραξης του ονόματος του αγαπημένου σας μοντέλου. Το Beat και το Prelude αντιπροσωπεύονται εδώ. Όσων η αγάπη ταιριάζει με τετρακύλινδρους κινητήρες υψηλότερης απόδοσης το Civic Type R, το Integra Type R και το SiR είναι διαθέσιμα.

Εκτός από το σήμα της Honda, όποιος ή όποια επιθυμεί, μπορεί να χαράξει μέχρι 8 χαρακτήρες στο δαχτυλίδι. Για όσους θέλουν αυτές τις ιδιαίτερες βέρες, ο κατασκευαστής ενημερώνει πως χρειάζονται περί τις έξι εβδομάδες αφού γίνει η παραγγελία για να μπορέσουν να αποσταλούν. Κλείνοντας, δεν θα μπορούσαμε να αμελήσουμε το οικονομικό κομμάτι. Με 132.000 γεν (854 ευρώ) θα έχει όποιος θέλει στη διάθεσή του αυτό το μοναδικό κομμάτι. Αν ο γάμος πλησιάζει, μόλις σας δώσαμε μια πρωτότυπη ιδέα! Αρκεί βέβαια να το θέλει και η νύφη…

Get it on Google Play Download on the App Store