Οι τρομερές αμαξάρες του Δημήτρη Γιαννακόπουλου

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει τινάξει κάθε μπάνκα στον αέρα φέτος, αποκτώντας τον έναν παικταρά μετά τον άλλον. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το έχει βάλει σκοπό να γυρίσουν οι «πράσινοι» στην κορυφή της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, ρίχνοντας δεκάδες εκατομμύρια στην αγορά για την αφρόκρεμα του αθλήματος. Ο «DPG» θέλει μόνο την αφρόκρεμα και στα αυτοκίνητα, όντας ένας από τους πιο γνωστούς συλλέκτες τετράτροχων. Σήμερα επέλεξε να μας δείξει την απίστευτη συλλογή του, παραταγμένη στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ.

Ο ισχυρός άνδρας του «τριφυλλιού» έχει μεγάλη αδυναμία στις Mercedes, αφού η συντριπτική πλειοψηφία των αυτοκινήτων του έχουν το αστέρι στη μάσκα και το καπό. Ηγετική φυσιογνωμία μεταξύ τους, αλλά και μέσα σε όλη τη συλλογή, η πολύ σπάνια SLR McLaren 722 Edition. Δεξιά και αριστερά της συναντάμε δυο εκπροσώπους των Black Series, με την SL65 (αριστερά όπως κοιτάμε) και την GT να συνθέτουν το τρίο της «φωτιάς». Μαζί τους μια CLS 55 AMG και ακόμα μια SL R231 (μάλλον SL63), ενώ συνολικά ο πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ έχει στην κατοχή του 11 Mercedes: δυο S-Class (W220 και W221), μια GLS, δυο GLC Coupe, μια GLE, συν τις 5 που αναφέραμε.

Τη ζώνη άμυνας της Στουτγκάρδης σπάνε δυο άλλοι Γερμανοί, δυο Αμερικανοί κι ένας Ιταλός. Η συλλογή ολοκληρώνεται από δυο Porsche Cayenne 1ης γενιάς (προ και μετά facelift), ένα Jeep Grand Cherokee 3ης γενιάς, ένα Hummer H2 και μια Ferrari F430 Spider. Όλα τα αυτοκίνητα έχουν τον αριθμό «7000» στις πινακίδες τους, οι οποίες εννοείται είναι custom (και πανάκριβες), δίνοντας το ανάλογο όνομα σε ολόκληρη τη συλλογή («7000-The Collection»). H δημοσίευση του dpg7000 τέλος, συνοδεύεται από την καυστική λεζάντα: «Τα καταφέραμε μετά από 5 χρόνια να μην είναι κανένα στο συνεργείο», η οποία αποτελεί ευθεία «μπηχτή» προς τη Mercedes, με την οποία ο Γιαννακόπουλος διατηρεί έντονη κόντρα τον τελευταίο καιρό.

Get it on Google Play Download on the App Store