Οι Γερμανοί εμπιστεύονται την Hyundai

Στα Γερμανικά βραβεία Best Cars 2019 που πραγματοποίησε το περιοδικό Auto Motor und Sport, η Hyundai Motor σημείωσε τη σημαντικότερη βελτίωση εικόνας της μάρκας της αυτοκινητοβιομηχανίας. Με τα αποτελέσματα της έρευνας να βασίζονται σε περισσότερους από 105.000 αναγνώστες και χρήστες στη Γερμανία, η περιεκτική μελέτη έδωσε μια πολύ θετική εικόνα για το εμπορικό σήμα Hyundai στα μάτια των φίλων της αυτοκινητοβιομηχανίας, ειδικά στις κατηγορίες «Προηγμένες τεχνολογίες» και «Φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα».

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai i20 1.0 T-GDI 100 PS Facelift

Με αύξηση 23% σε σύγκριση με το 2015 βάσει των στοιχείων της έρευνας στην κατηγορία «Προηγμένες τεχνολογίες», η Hyundai έκανε το μεγαλύτερο άλμα μεταξύ όλων των κατασκευαστών αυτοκινήτων στο μυαλό των δυνητικών αγοραστών. Στην κατηγορία «Φιλικά προς το περιβάλλον αυτοκίνητα», παρατηρήθηκε μια παρόμοια εντυπωσιακή αύξηση, με άλμα ύψους 32% σε σύγκριση με τα στοιχεία του 2015 – μεγαλύτερο από κάθε άλλο κατασκευαστή. Αντανακλώντας τα αποτελέσματα σε αυτές τις δύο κατηγορίες, η Hyundai παρουσίασε τη μεγαλύτερη αύξηση στην ερώτηση «Ποιες μάρκες θεωρείτε ότι συμβαδίζουν με την τάση;» – ήταν το μόνο εμπορικό σήμα μεταξύ των 15 κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων που παρουσίασε αύξηση 6% σε σύγκριση με το 2018.

Ενώ η γενική εικόνα ήταν η μείωση της εμπιστοσύνης μεταξύ των καταναλωτών, η Hyundai ήταν μία από τις λίγες μάρκες που σημείωσαν αύξηση σε επίπεδο αξιοπιστίας. Η άνοδος κατά 9% σε σχέση με το 2018 ήταν η μεγαλύτερη αύξηση μεταξύ όλων των εμπορικών σημάτων.

Δείτε ακόμη: Δοκιμή Hyundai Kona 1.0 T-GDi 120 PS

Τα φετινά βραβεία Best Cars 2019 ήταν τα 43α από το 1976. Περισσότεροι από 105.000 αναγνώστες στη Γερμανία συμμετείχαν στην ψηφοφορία και ανέδειξαν τις μάρκες που πιστεύουν ότι είναι επιτυχημένες στις συγκεκριμένες κατηγορίες.

Get it on Google Play Download on the App Store