Ο Ken Block ετοιμάζει νέο «τρομοκρατικό» χτύπημα (+video)

Πλέον δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην ξέρει τον Ken Block και όχι άδικα, αφού ο Αμερικάνος μας έχει δώσε μία σειρά από υπέροχα videos με τετράτροχα καμάρια του. Αυτή την φορά όμως ετοιμάζει κάτι καινούργιο και για αυτό τον σκοπό μας παρουσίασε και το νέο του εργαλείο.

Δείτε ακόμη: Ποιας διάστασης ελαστικά είναι καλύτερα; 16, 17 ή 18 ιντσών; (+video)

Το Hoonitruck όπως το αποκαλεί ο ίδιος είναι το αυτοκίνητο με το οποίο θα προσπαθήσει για μία ακόμη φορά να μας αφήσει με το στόμα ανοικτό με τα κατορθώματά του. Το Hoonitruck βασίζεται στο Ford F-150 του 1977, ένα πραγματικά εμβληματικό αυτοκίνητο για τους Αμερικάνους. Για εμάς βέβαια εδώ στην Ευρώπη και δει στην Ελλάδα δεν λέει και πολλά, καθώς θα προτιμούσαμε να τον δούμε με ένα Ford Focus RS.

Ας είναι όμως… είμαστε σίγουροι πως και με αυτό το… αγροτικό θα δούμε ωραία πράγματα από τον Block. Και αυτό γιατί το Hoonitruck κάτω από το καπό του έχει twin turbo μοτέρ το οποίο είναι χωρητικότητας 3.5 λτ. και αποδίδει 910 ίππους, ενώ προέρχεται από το αγωνιστικό Ford GT. Όσον αφορά στην κίνησή του, αυτή περνά και στους τέσσερις τροχούς και προέρχεται και αυτή με τη σειρά της από το αγωνιστικό τμήμα της Ford.

Διαβάστε επίσης: Έκανε… μαγκιές και διέλυσε το καινούργιο Honda Civic του (+video)

Το μόνο που έχουμε να κάνουμε λοιπόν είναι… υπομονή, μέχρι το Gymkhana 10 να προβληθεί. Αυτό θα γίνει αρχικά στο Amazon Prime στις 7 Δεκεμβρίου και στο YouTube στις 10 Δεκεμβρίου.

Get it on Google Play Download on the App Store