Ντίλερ πούλησε κατά λάθος εκθεσιακό Ford!

Μια αντιπροσωπεία της Ford στη Φλόριντα πλέον θα έχει μια αρνητική κριτική περισσότερη, από έναν ταλαίπωρο κάτοχο νέου Bronco που βρέθηκε με εκθεσιακό αυτοκίνητο κατά λάθος. Κι αυτό ήταν μόνο η αρχή…

Ο Adam Sidoti επισκέφτηκε τον ντίλερ του«Μπλε Οβάλ» και αποφάσισε να αγοράσει το ολοκαίνουργιο Bronco Sport. Έδωσε το παλιό του αυτοκίνητο, κατέβαλλε 2.500 δολάρια προκαταβολή, έβαλε και δόσεις, για να πάρει τελικά τα κλειδιά στο χέρι τρεις μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου. Ιδανικό πρωτοχρονιάτικο δώρο, δηλαδή. Μόνο που τελικά, εξελίχθηκε σε πρωτοχρονιάτικη ταλαιπωρία.

Ο πωλητής έδωσε κατά λάθος ένα εκθεσιακό Bronco, που ήταν προγραμματισμένο να μείνει στη βιτρίνα για 4 μήνες και μετά να πουληθεί, σε μειωμένη τιμή. Το αυτοκίνητο όχι μόνο πουλήθηκε, αφήνοντας τη βιτρίνα άδεια, αλλά η αντιπροσωπεία ζήτησε από τον Sidoti να το επιστρέψει παραμονή Πρωτοχρονιάς! Για καλή του τύχη, τα κεντρικά της Ford επέδειξαν ταχύτατα αντανακλαστικά και σχεδόν επί τόπου (28 Δεκέμβρη έγινε η αγορά, 29 είχαν απαντήσει) παρενέβησαν, επιτρέποντας στον άνθρωπο να κρατήσει το Bronco Sport. Μάλιστα του έκαναν και μείωση στην τιμή, καθότι –μην ξεχνάμε- πρόκειται για εκθεσιακό.

Get it on Google Play Download on the App Store