Νέο Ford Focus: Μερική αποκάλυψη (+video)

Το νέο Ford Focus βρίσκεται προ των πυλών, καθώς θα παρουσιαστεί επισήμως την άλλη Τρίτη 10 Απριλίου. Όμως, χάρη στο video που ανέβασε η Ford Ρουμανίας στο facebook της μπορούμε να δούμε αρκετά από τα σχεδιαστικά στοιχεία του.  Συγκεκριμένα, το ασπρόμαυρο αυτό video μας αφήνει να… κρυφοκοιτάξουμε τα εμπρός φώτα LED, τη γρίλια της μάσκας, τις ζάντες αλουμινίου καθώς και μέρος της πέμπτης πόρτας στην οποία αναγράφεται με μεγάλη γραμματοσειρά το όνομα του μοντέλου.

Δείτε ακόμη: Έτσι δουλεύει ο πρώτος κινητήρας μεταβλητού κυβισμού (+video)

Δυστυχώς από το εσωτερικό του δεν υπάρχει κανένα πλάνο ή κάποια εικόνα, επομένως θα πρέπει να περιμένουμε μερικές ακόμη ημέρες για να το δούμε. Όπως εξάλλου θα περιμένουμε και για να μάθουμε τα τεχνικά του χαρακτηριστικά, καθώς ακόμη δεν υπάρχουν πληροφορίες για αυτά.

Διαβάστε επίσης: Πώς να μη χαλάσετε το αυτοκίνητό σας!

Πάντως, θεωρούμε δεδομένο πως κάτω από το καπό του θα υπάρχουν οι 1.0 λτ. και 1.5 λτ. EcoBoost βενζινοκινητήρες και οι 1.5 λτ. και 2.0 λτ. EcoBlue πετρελαιοκινητήρες. Όσον αφορά στα κιβώτια ταχυτήτων περιμένουμε 6άρι χειροκίνητο και οχτάρι αυτόματο κιβώτιο. Ο εξοπλισμός του σίγουρα θα είναι πλουσιότερος, ενώ η τιμή του θα είναι λογικά ελαφρώς αυξημένη σε σχέση με τις αντίστοιχες σημερινές εκδόσεις. Περισσότερα όμως την άλλη εβδομάδα, οπότε και θα έχουμε την επίσημη παρουσίασή του. Μέχρι τότε, ας δούμε το video που ακολουθεί πιο κάτω.

Get it on Google Play Download on the App Store