Να γιατί τα supercars δεν πρέπει να δανείζονται (+video)

Τιμωρία στον πίνακα θα πρέπει να γράψει τον παραπάνω τίτλο ο ποδοσφαιριστής της ισπανικής Las PalmasJonathan Viera, για να μην ξανακάνει το ίδιο λάθος!

Τα ειδησεογραφικά μέσα φούντωσαν προ ημερών όταν δημοσιοποιήθηκε πως ο γνωστός ποδοσφαιριστής τράκαρε την πανάκριβη Lamborghini Huracan του, την ίδια μέρα που η ομάδα του είχε μια σημαντική ήττα. Οι φωτογραφίες από το λαβωμένο αυτοκίνητο του Viera ολοένα και πλήθαιναν στο διαδίκτυο κι έτσι ο επιθετικός μέσος, αναγκάστηκε να προβεί σε δηλώσεις! Λίγο πολύ ανέφερε πως δεν βρισκόταν αυτός πίσω από το τιμόνι της Huracan, αλλά ένας κολλητός του φίλος που είχε δανειστεί το ιταλικό supercar. Ευτυχώς ο άτυχος οδηγός δεν τραυματίστηκε, πέρα από τον εγωισμό του.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, η Lamborghini Huracan μάλλον λόγω της υπερβολικής ταχύτητας καβάλησε το πεζοδρόμιο και χτύπησε σε ένα δέντρο. Όπως βλέπετε κι από τις φωτογραφίες, το αυτοκίνητο έχει υποστεί σοβαρές ζημιές στο εμπρόσθιο τμήμα του και στο εμπρός αριστερό φτερό. Ο Viera είχε αποκτήσει τη Huracan των 610 ίππων το 2019, αρχικά σε έντονο κόκκινο χρώμα, αλλά πρόσφατα της τοποθέτησε ειδική μεμβράνη μαύρου χρώματος. Ακριβές κόστος για τη ζημιά δεν μάθαμε, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως ο Viera θα το σκεφτεί πολύ καλά πριν δανείσει ξανά το αυτοκίνητό του.

Get it on Google Play Download on the App Store