Μοναδική αγροτική BMW 530d E39

Δεν είναι λίγος ο κόσμος της αγροτιάς που θέλει premium αυτοκίνητα για τις δουλειές του. Υπήρχε η Mercedes X-Class, αλλά δεν είχε την απαραίτητη εμπορική απήχηση για να συνεχίσει. Η BMW επισήμως δεν έβγαλε pick up μοντέλο. Οπότε όσοι ενδιαφερόμενοι, ακολουθούν τον ανεπίσημο δρόμο.

Δείτε ακόμα: Απίστευτο και όμως αληθινό: BMW X7 Pick-up!

Στη Ρωσία, κάποιος ήθελε αγροτική E39. Από την αντιπροσωπεία δεν μπορούσε να την αγοράσει, οπότε έκανε αυτό που είναι εθνική παράδοση στα αυτοκίνητα εκεί: πατέντα. Χρειάστηκαν 4 χρόνια για να ολοκληρωθεί, όμως το τελικό αποτέλεσμα πραγματικά είναι εντυπωσιακό. Η 530d pick up θυμίζει κατασκευή επιπέδου εργοστασίου, με τις μετατροπές στο πλαίσιο και το αμάξωμα να παρουσιάζουν εντυπωσιακή ομοιογένεια. Όπως βλέπουμε, ο χώρος των πίσω επιβατών και αποσκευών πλέον απαρτίζεται από την καρότσα, ενώ τα πίσω φώτα προέρχονται από την έκδοση Touring. Ανάρτηση και εξάτμιση είναι νέες, όπως και οι ζάντες των 18 ιντσών, ενώ υπάρχει και το κατάλληλο M Package σε προφυλακτήρες και μαρσπιέ.

Στο εσωτερικό η πολυτέλεια της 5άρας είναι διάχυτη, με δερμάτινα καθίσματα, ξύλινες επενδύσεις, διζωνικό κλιματισμό και σπορ τιμόνι.

Διαβάστε επίσης: To αγροτικό Audi A8 που δεν ξέρει κανένας!

Κάτω από το καπό συναντάμε τον εξακύλινδρο εν σειρά ντίζελ των 2.9 λίτρων, με απόδοση 184 ίππους και 390 Nm ροπής. Συνεργάζεται με αυτόματο κιβώτιο 5 σχέσεων και στέλνει την ισχύ στους πίσω τροχούς. Η αγγελία αναφέρει μόλις 5.000 χλμ. στο οδόμετρο, ωστόσο ενδέχεται να εννοεί μετά τη μετατροπή. Όπως και να ‘χει, πρόκειται για ένα μοναδικό δείγμα. Πόσο κοστολογείται; Στα 2,5 εκατομμύρια ρούβλια, ή 28.877 ευρώ.

Get it on Google Play Download on the App Store