Μικρή γεύση από το εσωτερικό της Alfa Romeo Tonale!(+video)

Στις 8 Φεβρουαρίου η Alfa Romeo θα μας παρουσιάσει με κάθε επισημότητα την πολυαναμενόμενη Tonale. Όσο πλησιάζουμε προς την παρουσίαση της, η ιταλική μάρκα έδωσε στη δημοσιότητα ένα ακόμα teaser βίντεο, αυτή τη φορά από το εσωτερικό του αυτοκινήτου.

Όσο πλησιάζουμε προς την ημερομηνία αποκάλυψης, η Alfa Romeo θα συνεχίσει να μας δίνει επιπλέον υλικό της Tonale εντείνοντας έτσι το ενδιαφέρον του κοινού. Το βίντεο δεν αποκάλυψε πολλά, με το σκηνοθέτη να μένει στα κοντινά πλάνα εστιάζοντας σε λεπτομέρειες της καμπίνας. Τα περισσότερα επικεντρώθηκαν στα προσκέφαλα των καθισμάτων, όπου και βρίσκουμε το λογότυπο της μάρκας. Στη συνέχεια το πλάνο μεταφέρεται στο δερμάτινο τιμόνι, αλλά και σε κάποιο σημείο του αυτοκινήτου όπου βρίσκουμε τα χρώματα της ιταλικής σημαίας. Να θυμίσουμε πως η πρώτη επαφή με την Tonale είχε γίνει πριν περίπου τρία χρόνια (Μάρτιος 2019) στην έκθεση της Γενεύης κι είναι βέβαιο πως το αυτοκίνητο παραγωγής θα φέρει αρκετά στοιχεία από το πρωτότυπο, τόσο σε επίπεδο εξωτερικής εμφάνισης, όσο και στοιχεία της καμπίνας. Εκεί θα ξεχωρίζει ο ψηφιακός πίνακα οργάνων, αλλά και η σεβαστών διαστάσεων οθόνη του infotainment.

Σε ότι έχει να κάνει με τα μηχανικά σύνολα η Alfa Romeo κρατάει τα χαρτιά της κλειστά και μόνο από διαρροές έχουν γίνει κάποια πράγματα γνωστά. Σύμφωνα με αυτές τις ανεπίσημες πληροφορίες, θα εφοδιάζεται με τον 1.600άρη πετρελαιοκινητήρα και με τα 1.300άρια turbo μηχανικά σύνολα, σε συνδυασμό και με τεχνολογία plug-in hybrid. Δεν αποκλείεται να δούμε και το νέο υβριδικό σύνολο 1.5 λτ. e-Hybrid, που προστέθηκε στα Renegade και Compass, πριν από λίγες μέρες. Υπομονή μερικές μέρες ακόμα!

Get it on Google Play Download on the App Store