Μαγεύει το MG Cyberster στην Auto Athina 2024

Η MG δίνει δυναμικό παρόν στην Έκθεση Αυτοκινήτου «Auto Athina 2024» με μια εντελώς νέα γκάμα αυτοκινήτων, τα οποία προσελκύουν αμέσως το κοινό και αποσπούν ιδιαίτερα κολακευτικά σχόλια. Τα νέα SUV MG ZS MAX Hybrid+ και HS, το supermini MG3 Hybrid+ με τα κορυφαία χαρακτηριστικά, το εκρηκτικό MG4 XPower και το άκρως εντυπωσιακό Cyberster συνθέτουν την «Dream Team» ομάδα της MG.

Την πρώτη πανελλήνια παρουσίασή του κάνει -μεταξύ άλλων- και το συναρπαστικό διθέσιο roadster μοντέλο της MG, το Cyberster, που αποτίνει φόρο τιμής στα 100 χρόνια της μάρκας. Το MG Cyberster συνδυάζει τη Βρετανική κληρονομιά της MG με τη σχεδίαση και την τεχνολογία αιχμής της νέας εποχής. Το σπορ αμάξωμά του συνδυάζει σε ιδανικές ισορροπίες και αναλογίες την κομψότητα με το δυναμισμό, χωρίς ακρότητες περιττού εντυπωσιασμού. Το χαμηλό και αιχμηρό ρύγχος του με το σπόιλερ αλά F1, οι τονισμένοι ώμοι που σβήνουν ομαλά προς τα πίσω και τα χαρακτηριστικά πίσω φωτιστικά σώματα σε σχήμα βέλους, είναι ορισμένα από τα σχεδιαστικά του σημεία αναφοράς. Εξίσου μοντέρνο και κομψό είναι το πολυτελές εσωτερικό του, με τις δερμάτινες επενδύσεις και το πλήρως ψηφιοποιημένο ταμπλό. Στα highlights και οι πόρτες που ανοίγουν προς τα πάνω. Το Cyberster δεν εντυπωσιάζει μόνο με την εμφάνισή τους, αλλά και με τις εκρηκτικές του επιδόσεις. Το αμιγώς ηλεκτρικό sportscar διαθέτει ισχύ 510 ίππων στην τετρακίνητη έκδοση με τους δύο ηλεκτροκινητήρες και επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε μόλις 3,2 δευτερόλεπτα!

Ανάμεσα στα μοντέλα της MG, που παρουσιάζονται στην έκθεση αυτοκινήτου «Auto Athina» είναι το πανίσχυρο MG4 XPower με τη μέγιστη ισχύ των 435 ίππων και την επιτάχυνση στο 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δευτερόλεπτα! Την τιμητική του έχει και το απόλυτο value for money φουλ υβριδικό μοντέλο της ελληνικής αγοράς, το MG3 Hybrid+. Με συνδυαστική ισχύ 197 ίππων, τιμή από 19.950 ευρώ και μεικτή κατανάλωση 4,4 λτ./100 χλμ. θέτει νέα στάνταρ στα supermini.

Οι επισκέπτες θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να δουν από κοντά το νέο «καμάρι» της MG, το μικρομεσαίο SUV MG ZS MAX Hybrid+. Θα αποτελέσει τον ακρογωνιαίο λίθο για την επιτυχημένη εμπορική πορεία της μάρκας από τα τέλη Οκτωβρίου και μετά, που θα ξεκινήσει το επίσημο λανσάρισμά του. Εξάλλου με αρχική τιμή από μόνο 24.050 ευρώ, με τον υβριδικό κινητήρα των 197 ίππων, αμάξωμα μήκους 4,43 μ. και μεγάλες ανέσεις, το ZS MAX Hybrid+ βάζει σε μπελάδες τον ανταγωνισμό. Το ίδιο ισχύει και για το μεγαλύτερο SUV της MG, το νέο MG HS. Πρόκειται για ένα επιβλητικό και πολυτελές SUV μήκους 4.655-4.670 χλστ. (ανάλογα την έκδοση) και σε τιμές που ξεκινούν από 31.900 ευρώ. Θα προσφέρεται με κινητήρες 1.5 Turbo GDi ισχύος 170 ίππων και ένα Plug-in Hybrid 1.5 λτ. συνδυαστικής απόδοσης 339 ίππων.

Get it on Google Play Download on the App Store